Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jälkiehkäisy NorLevo -kokemuksia. APUA!!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Jouduin ottamaan jälkiehkäisynä NorLevo-pillerin 21 tuntia suojaamattoman seksin jälkeen ja nyt pelottaa jos tulenkin raskaaksi, mikä ei sovi elämääni todellakaan juuri nyt. Mulle tuli sivuvaikutuksina vasta vuorokauden jälkeen pillerin ottamisesta pahoinvointia, alavatsakipua ja ripulia.

Onko kellään kokemuksia, milloin otit pillerin ja auttoiko se? Ja kuinka kauan sivuoireet kestivät?
Kiitti jo etukäteen vastauksista!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mulla itellä oli pillerin ottamisen ja seksin välissä muistaakseni 36 tuntia kun just niitä sivuoireita niin kovasti pelkäsin. Ja kyllä auttoi mulla, ei tullut oikeastaan mitään oireita. Menkat muistaakseni alkoi aika pian, joka on tietääkseni aika normaalia?

Tsemppiä, ja toivottavasti mun kokemukset sua jotenkin auttaa.:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
mulla meni joku 13 tuntii kun otin pillerin. toimi eikä tullut mitään sivuvaikutuksia
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Olen joutunut ottaa muutaman kerran, koska kortsu on hajonnut tässä vuosien varrella vähän useammin kuin ois pitänyt(ja vahingosta viisastuneena nykyään syön e-pillereitä). Kahdesti toimi ja kolmannella kerralla pamahdin paksuksi. Aina olen vajaan vuorokauden sisällä yhdynnästä tuon pillerin ottanut. Sivuvaikutuksia on tullut aina jonkin verran: kipuja, pahaaoloa ja huimausta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Itsekin olen pari kertaa joutunut ottamaan (tosin viime kerrasta varmaankin jo pari vuotta) kun kortsu on hajonnut, nykyään syön pillereitä. Joka kerta on toiminut. Sivuvaikutuksia tullut joo, paha olo mutta ei sen ihmeempiä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
ite otin sen 18 tunnin jälkeen ja oikeestaan mitää oireita ei tullut ainakaan saman päivänä, seuraavana oli ehkä jtn pientä. menkat tuli normaalisti paitsi jos tarkkoja ollaan niin päivän myöhemmin mutta kuitenki normaalisti.
ja tuskinpa tulin raskaaksi tai no en ole tehnyt testiä kun kaikki vaikuttaa normaalilt ku täst on jtn pari viikkoo ku sen otin.
mut mitä mielt ootte muuten et kannattaisko kuitenki varmuuden vuoks tehä raskaustesti? vaik oiski 99 varma ettei oo paksuna
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
On yleistä että menkat voi tulla pikkuisen myöhässä jälkiehkäisypillerin jälkeen. Tuskin olet raskaana kun menkat tuli, mutta tietenkin raskaustestin teko on aika halpa hinta sille, että saa mielenrauhan jos yhtään arveluttaa.
 
D

Dita

Vieraileva tähti
#8
Muutamaan otteeseen joutunu ottamaa..Mut autto pilleri joo ja otin sen about 20h yhdynnäst ja ei tullu ees minkäänlaisia sivuoireita. ja menkatkin tuli ajallaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
itse otin pillerin yli 36 tuntia seksin harrastamisen jälkeen ja tuli "ylimääräiset menkat". ei muista sivuvaikutuksia.
 
P

Piitu__

Vieraileva tähti
#10
Mie oon joutunu ottamaan samaisen pillerin useammankin kerran.

Ekan pillerin jälkeen sivuvaikutuksina tuli pientä vuotoa mutta seuraavalla kerralla ei sitte mitään. Menkat alko melkein heti pillerin ottamisen jälkeen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
otin noin kolme viikkoo sit tämän saman katumus pillerin ja tuli saman tien huono olo ja kuukautiset on myöhässä yli viis päivää voisko joku auttaa ja testi näytti negatiiviselta
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Jouduin ottamaan tossa pari päiväää sitten Norlevon.. Suojaamattomia yhdyntöjä oli yön aikana useita, ensimmäisestä oli kulunut noin 15-16 tuntia kun otin tabletin.. 
Löysin kuitenkin netistä ihan asiallisen näköiseltä sivulta (http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=1546&i=LEIRAS+FINLAND_NORLEVO) tällaisen lauseen: "Tutkimukset viittaavat siihen, että NorLevo on vähemmän tehokas, jos nainen painaa 75 kg tai sitä enemmän ja että se ei tehoa, jos nainen painaa yli 80 kg."
Olen itse ylipainoinen ja tämä seikka alkoi nyt kyllä huolettaa toden teolla.. Edellisistä menkoista ei ole kauhean kauaa, joten menee tammikuun puolelle, että seuraavien olisi määrä alkaa.. Onko kukaan kuullut, että tuo painojuttu pitäis paikkansa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Itse otin pillerin 40 tunnin päästä ehkäisyn pettämisestä. Otin sen nyt juuri 7 tuntia sitten ja mitään sivuvaikutuksia en ole ainakaan itse huomannut. Jos niitä edes tuleekaan enää, en usko :--) 17 vuotias olen ja ei olisi ollut hyvä idea pitää vauva vaikka olisinki halunnu, kun poikaystävä on 15. olisi sossut puuttuneet asiaan :D
 
T

Theressa

Vieraileva tähti
#14
Mulla oli lähinnä vaan päänsärkyä ja hieman sellaista ällötystä, mutta muuten ei mitään kummempia. Ja kaksi kertaa oon ton joutunu ottamaan. Ekalla kerralla samaan syssyyn sattui menkat, ja ne oli sitten todella kivuliaat!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Mä otin jälkiehkäisytabletin 50h suojaamattoman yhdynnän jälkeen ja ovulaation ennuste oli kaks päivää yhdynnän jälkee eli sinä päivänä kun otin pillerin.... Tää oli toinen kerta kun otin kyseisen pillerin ja ekasta kerrasta mulle ei tullu oikeestaan mitään oireita mutta nyt tällä kerralla mua koski viikon joka päivä alavatsaa ja alaselkää ja aamupahoinvointiakin oli... Pelkäsin ihan sikana et oisin raskaana eikä pilleri oiskaa toiminut... Eilen illalla mulla kuitenkin alko menkat ja teki miel hyppiä onnesta!!! Mun menkat tuli niinko puoltoist viikkoa liian aikaisin mutta parempi aikaisemmin kun muöhemmin että kierron ne kyllä tais sekoittaa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Mä otin jälkiehkäsyn samana päivänä kun harrastin seksiä ja nyt pari päivää sen jälkeen mahassa tuntuu oudolta. . Jos vaikka hengitän raskaammin makuu asunnossa alavatsa reagoi siihen oudosti ja siellä tuntuu sellainen molluska :p kellään ollu vastaavaa? Huomenna ostaa sit varmaa raskaustesti iha varmuudex
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Hei nyt tarviin apua!
Onko jollaki kokemusta norlevo-jälkiehkäsy tableteista? Millanen teho on ollu?
Kävi vahinko ja kortsu lähti irti kesken yhdynnän eikä huomattu vahinkoa ennen loppua.
Otin kyseisen tabletin reilu viikko sitten 14h yhdynnästä juuri ovulaation aikaan, eikä tullut minkäänlaisia sivuoireita tai vuotoa. Onko normaalia vai pitäisikö huolestua? Menkat on ollut aina vähän epäsäännölliset....
Aion kyllä tehdä raskaustestin jos menkat ei ilmestykkään oikeeaan aikaan mutta kyselen silti mielenrauhan vuoksi...
 
T

Tyttö

Vieraileva tähti
#18
Minä otin lääkkeen 35h yhdynnän jälkeen. Kortsu oli lähtenyt paikoiltaan ja mies tuli sisääni. Otin kyseisen lääkkeen juuri ehkä 7min:a sitten ja kyllä pistelee alavatsaan vähän väliä ja maha tuntuu jotenkin painavalta jos menee sivuttain makaamaan. En kuitenkaan usko että olisin raskaana mutta tämän jälkeen on ehkä parin viikon jälkeen vielä raskaustesti tehtävä ihan vain varmistukseksi, sillä menkat oli vasta viime viikolla joten menee tämän kuun loppuun kuukautiset. Äitiys on varmasti ihana asia enkä aborttia varmasti suostuisi tekemään mutta se ei sopisi elämän tilanteeseeni ja olisin aivan liian nuori äidiksi. Kuitenkin otan vastuun omista teoistani ja ymmärrän asian (15kohta16)