Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

jälkiehkäisy

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Otin jälkiehkäisy pillerin viime lauantaina koska kondomi meni rikki seksin aikana (perjantaina). Tänään torstaina alkoi verenvuoto, kenties menkat? Niin tiedättekö voiko menkat alkaa aikaisemmin, kun niiden kuuluisi alkaa vasta parin kolmen viikon päästä? Vai voiko vuotoa tulla pelkästään pillerin takia? Kiitos paljon jos saisi vastauksia:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mulla tuli pillerin jälkeen vuotoa myös, joka kesti sen 3-5 päivää, siitä sitten pari - neljä päivää sen vuodon loputua, alkoi menkat, ihan ajoillaan siis. Olin ihan sekaisin koko asiasta,mutta sit luin netistä, että pillerin otettua on normaalia, että tulee vuotoa, ku aluks luulin et menkat alkaa aikasemmin, kun niiden kuuluis. Mulla meni kierto sekaisin siinä, mutta nyt on taas normaalisoitunut.. Eli minun mielestä iha normaalia. :) No hätä - Vaikka itse olin ihan paniikissa.