Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jälkiehkäisystä, vastauksia!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa!
Elikkä nyt tulee 7 kk siitä kun oon ottanut jälkiehkäisyn. Oon lukenut jostain, että jos jälkiehkäisy sekoittaa kiertoa niin max. 6 kk.

Ennen jälkiehkäsyä kierto oli 29 päivää aina. Mut sen jälkeen se sekos johonkin 24 päivään päivään, oli koko ton 6 kk ajan.. Kerran tais tulla 25 päivänä. No, mut kuitenkin nyt ku oli menny se puol vuotta nii menkat alkoi kierron 29-30 pv en oo nyt ihan varma. Eli vissiin palautunut normaaliin? Koska tuskin tuo kierto nyt koko elämää tulee iha sekavasti, välillä 24 päivänä välillä 25 päivänä jne, nii onko siis mahdollista että kierto palautuu täysin normaaliin kuin ennen tai sit johonkin muuhun päivään? Koska mietin ku olis yks tärkee juttu tossa noin kohta, niin olis kiva vähän tietää et onko menkat silloin, et ei taida olla jos kierto olis nyt sen 29 päivää. Vaikea selittää, mut jos sais neuvoa teiltä muilta keillä sekos pitkäks ajaks, tai ees joksikin niin miten ne teiän menkat sitte palautu normaaliks?