Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jatkaa vai ei

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa siskot kaipaan kipeästi apuanne! Tilanne on tämä; olemme seurustelleet pian 5 vuotta, joista 3 asuttu yhdessä. Aiemmin kaikki ollu ihanaa, mutta viimeiset puolivuotta yhtä riitaa ja kinastelua! Poikaystäväni kotiuduttua armeijasta kaikki on mennyt huonommin! Viime viikot olen vain miettinyt mitä teen, lähdenkö vai jäänkö?
Kun poikaystävä palasi intistä riitaa on tullut aivan kaikesta, varsinkin raha on tiukilla koska hän ei ole saanut töitä. Ja omat tunteenikin ovat jääneet taka-alalle, rakastan häntä mutta en halua enää jatkaa! Kuitenkin mielessä on ihanat menneet ajat ja se teenkö virheen jos lähden?
Auttakaa minua, mitä teen? Lähdenkö elämään itsenäistä elämää ilman miestä vai yritänkö taistella??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tavallaan vastasit jo omaan kysymykseesi, sillä sanot kirjoituksessasi "rakastan häntä, mutta en halua enää jatkaa". Jos todella tarkoitat tätä, teidän molempien kannalta on varmasti parempi, että jatkatte elämää erillänne. On luonnollista, että noin pitkässä suhteessa rakkaus jää elämään vielä suhteen jälkeenkin. Tottakai myös yhteiset hyvät ajat pyörivät mielessä, kun teet päätöstäsi. Ole kuitenkin rohkea ja ajattele omaa parastasi! :)

Onko poikaystäväsi kuitenkin yrittänyt etsiä töitä tai harkinnut lähtevänsä opiskelemaan? Vai onko kyse vain aikaansaamattomuudesta?