Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jatkuva pissahätä.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kaverillani siis on jatkuva pissahätä, ei ole raskaana eikä diabetestä ainaki ku testeissä tai jossai kävi ehkä puol vuotta sitten.. Mutta kuitenkin tällä on jatkuvasti pissahätä !! Rupee jo ittee häiritsee, vaikka häntä ei ilmeisesti. Ihan sama mihin sitä menee niin aina pakko päästä vessaan.. Ja olen myös kattonut, että jos on juonut vaikka yhden limun niin käy joku 3-4 kertaa vessassa, ja jos ei oo juonut yhtään mitään vaikka viimeksi aamulla nii silti ravaa vessassa kokoajan. Voisko johtua jostain lantiopohjalihaksista? Ku tällä on aika heikot noi lihakset jokapaikassa muutenkin.. ::---D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ehkä hän on totuttanut itsensä lyhyisiin pissaväleihin? Sen tavan voi poisoppia oikeastaan vain virtsarakkoaan "kouluttamalla". Onhan myös mahdollista, että hänellä on jokin aineenvaihdunnallinen ongelma tai esimerkiksi virtsatieinfektio, mutta oikeastaan aika mahdotonta sanoa varmaksi mitään näin kaukodiagnoosina, kun en mikään lääkärikään ole.