Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Joensuusta ystävää vailla! :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heips kaikki joensuulaiset!
Oisko täällä ketään joka olisi luotetavaa ystävää vailla?
Olisin vailla pitkäaikaista ystävää/ystäviä sekä luotettavan ihmisen kanssani jakamaan arkea/rupattelemaan/käymään kahvilla/bilettämään/shoppailemaan/lenkki seuraksi tai ihan mitä vain ikinä mieleen tuleekaan!
Itse täytän kohta 22,oon huumorintajuinen ja sympaattinen ihminen,ja elän avoliitossa.
Laitathan tähän viestiä,jos "kiinnostuit"!! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moi, oonkans yks tyttö joensuusta, 19 vuotta on ikää ja olis itestäkin mahtava saada uusia kavereita yllä mainittuihin asioihin =))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
moi!

itsekin olen joensuusta ja 20-vuotias olen. :) Kaipaisin myöskin luotettavaa hyvää ystävää/ystäviä :) Laittakaa vaan rohkeesti viestii tulemaan! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Mörs!
Mustakin olis kiva saada uusia kavereita! Asun tällä hetkellä Outokummussa opiskelun takia, mutta viikonloput vietän Joensuussa. (Ja pääsee sieltä arkenakin kätevästi bussilla Joensuuhun.) Näin kesällä vietän aikaani Joensuun alueella. Olen sosiaalinen, huumorintajuinen 19-vuotias tyttö, jonka kanssa voi jutella mistä vaan. Viestiä vaan tulemaan, jos siltä tuntuu. :----)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Hei! En voinut vastustaa kiusausta ja vastata tähän. Itsekin asun Joensuussa nykyään. Olen 18-vuotias ja olisi todella, todella hienoa saada uusi ystävä täältä päin. :) Ja jos minusta on kiinni niin joku päivä oltaisiin vaikka kahvilla istumassa! :D Jos kiinnostuit, eikä ikäero ole este niin laittele vaikka yksityisviestiä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Mooi

täällä kans yks joensuun lady, ikää 19 ja hyviä kavereita vailla :)))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Heippa, toivoinki, että myös Joensuulaisille olis tällainen keskustelu :)Oon 21v tyttö Espoosta, muuttamassa elokuun lopulla Joensuuhun poikaystävän kanssa. Olis mahtavaa, jos voitais vaikka isommallaki porukalla tavata jossain (en tiiä Joensuusta mitään, en siis osaa ehdottaa mitään tapaamispaikkaa :D), eikö? Kun näköjään viestiin vastanneita on jo jonkun verran kertynyt :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Heippa!
Täällä kanssa ilmoittautuu yks Joensuulainen :)
Ois kyllä kiva vaikka porukalla nähdä jossain?

Olen kohta 20v, elän avoliitossa, asun keskustassa ja minulla on koira. Tykkään niin syvällisistä keskusteluista maailman tilanteesta kuin bilettämisestä valomerkkiin asti! Mukava olisi saada seuraa vaikka molempiin : D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Unohdin, että mulla on tänne tunnuksetkin, niin kirjotin ton 29.7. klo 23:05 lähetetyn viestin vahingossa anonyymisti, hyvä minä :D Olisko muutkin halukkaita tapaamaan porukalla?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
en tiedä oletteko jo jotain sopineet, mutta mie oisin halukas myös tapaamaan porukalla :) oon siis tuolla yläpuolella jo kirjoitellut :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Hei! :) Täälläkin joensuulainen pian 20-vuotias neitokainen olisi halukas tutustumaan uusiin ihmisiin :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Hmm onko ehdotuksia miten tapaaminen järjestetään? Ja vähän kartoittaa ketä lähdössä esimerkiksi jos sovittaisiin tapaaminen 1-2vk päähän? : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
No miekin mietin että mikä ois hyvä paikka tavata? Kahvila?terassi?elokuviin?? Jotain kivaa tekemistä tai sellaista :--) Olisiko arkipäivä sopiva? Minulla viikonloppuina on lähiaikoina tekemistä. Mut pitää tietty järjestää kaikkien ehdoilla :--)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Just tulin Joensuusta, ekat kamat uuteen asuntoon viety :)Muutan sinne siis vasta elokuun lopulla, että jos sovitte jonkun aikasemman tapaamisen, niin voitaisko kuitenkin sopia myös myöhempi porukkatapaaminen vaikkapa viikolle 35 (ma on 29.8.)? Mulle sopii ihan mikä tahansa päivä myös myöhemmiltä viikoilta :) Jos vaikka jossain kahvilassa nähtäis? Jos joku muu osais ehdottaa paikkaa, mä sitte suunnistan sinne kartan kanssa :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
juu mie kyl oon mukana ja riippuu tietty mitä muut sanoo :--) itselleni kävis ehkä paremmin iltaisin töiden takia mutta mietitään sitä paremmin kun muutkin vastailee :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Esim. Coffeehousen terassi olis hyvä. Jos on kylmä niin voi mennä sisälle. Jos meitä on hirveesti lähdössä niin sitten vaikka Jokiasema : D