Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jooh...

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mä oon 15v tyttö ja mulla on semmone olo et kaikilla muilla on joku paitsi mulla :/ johtuisko se sit siitä et pojat on ujoja vai oonko mä sitte vaa ruma :D ku kaikilla on ollu jo jotai vähä vakavampaa mut mulla oli vaa yks juttu mis en ikinä ees nähny sitä poikaa... Onko tämmöne ajattelu turhaa vai mitähä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Nyt kyllä murehdit ihan turhaan ! Sillä kun minä olin tuon ikäinen, halusin kovasti seurustella ja tehdä kaikkia asioita poikien kanssa, ja myös teinkin. Minulla on monia ex- poikaystäviä joiden kanssa en ole seurustellut 2kk pidempään, ja harmittaa todella kovasti, kun olisi voinut myös olla seurustelematta. Nopeasti laskettuna on minulla ollut yli 12. suhdetta, joista vain muutamaa en kadu.

Joten, älä kiirehdi nytten niitten poikien kanssa. Nuorilla on todella usein se, että he tekevät asioita, koska kaveritkin tekee ja ei halua jäädä ns "ulkopuoliseksi" .
 
J

jassuu-

Vieraileva tähti
#3
samaa mieltä edellisen vastaajan kanssa, älä pidä kiirettä tai tee mitään mitä saatat myöhemmin katua.