Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

jotenki taas eksyin tänne :/

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mutta tosiaan, on siitä jo aika kauan ku edellisen naisen kanssa erottiin ja varmaan olis munki helpompi olla jos mulla olis joku, mutta alkaa tuntua ettei musta ole kukaan kiinnostunu... VAIKKA tiedän etten ole mikään hirviön näkönen :/

En vaan osaa ymmärtää että minkä takia ketään ei vaan kiinnosta ja alkaa vaan tuntua ettei ole voimia enää mihinkään, ketään en voi kyllä tästä syyttää ku vaan itteäni :/

Toivoisin vaan et mulle löytys joku ja eikä mun tarvis kirjottaa aina jotain hirveen pitkää tekstiä vaan sen takia että siihen ei edes vaivauduta vastaamaan ja puhun nyt ihan deittisivusta, tuntuu siltä etten vaa enään jaksa edes yrittää
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa ehkä yrittää keskittyä muihin asioihin, kuten töihin, kavereihin ja harrastuksiin. Jos liian paljon miettii kumppanin etsimistä, tulee siitä mieltä hallitseva ajatus. Kyllä se oikea varmasti osuu vielä kohdalle, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
niih totta, mutta sitähän tässä on myös yritetty :D
saa vaan sitten nähdä kauan siinä menee :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kyllä se sieltä joksus kohdalle osuu. Itselläni nykyinen "poikaystävä" osui kohdalle juuri silloin kun sitä vähiten odotin ja etsin. Jos et malta odottaa niin silloin on oltava avoimin mielin jos vaikka kavereiden kautta tutustut johonkin kivaa tyttöön :) Liika etsiminen ja siitä stressaaminen ei ole kenellekään hyväksi..
Kaikille kumppanin ulkonäkö ei ole se tärkein, totta kai ulkonäkö on ensimmäinen joka toisesta ihmisestä havaitaan mutta se on se luonne, huumorintaju ja muu olemus jolla se toinen oikeasti hurmataan ja saadaan ihastumaan :) Joten olet oma itsesi etkä esitä mitään machomiestä vaan hurmaat juuri sillä omalla itselläsi! :D

Keskity muuhun oleelliseen elämässäsi ja anna elämän kuljettaa, kyllä se tyttö vielä löytyy!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jos on hirveesti koko ajan haku päällä, ni melko varmasti ei nappaa.. Ei välttämättä kannata etsiä sitä naista ollenkaan, kyllä se vielä sattuu kohalleen. Jos jossain vaiheessa tutustut johonki kivaan naiseen vaikkapa kavereitten kautta, niin sitten voit tietenki yrittää kuulostella onko kiinnostusta myös toisessa päässä, mutta varsinaista "haluan naisen nyt" -asennetta en suosittelisi.. Karkoittaa ehkä varteenotettavatkin vaihtoehdot.

Toivottavasti kuitenkin jossain vaiheessa löydät elämäsi naisen! :) Minäkin löysin rakkaani juuri silloin kun sitä vähiten odotin, enkä edes hänestä ajatellut ensin muuta kuin hyvää kaveria. Siitä se kuitenkin sitten lähti, ja tässä sitä nyt ollaan, onnellisesti yhdessä.
 
K

Kirkis

Vieraileva tähti
#6
Itsesääli pois ja Deittisivut.fi avuksi. Ymmärrän kyllä hyvin, että useiden pettymysten jälkeen voi olla hankalaa kasata itsensä ja lähteä kohti uusia seikkailuja, mutta itsesääli ja huono omatuntu on usein just ne asiat, jonka takia mitään jännä ei tapahdu tai uusien ihmisten tapaaminen on hankalaa.