Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Joululahja ideoita ?

  • Keskustelun aloittaja Gimli
  • Aloitettu
G

Gimli

Vieraileva tähti
#1
Mitä vois antaa poikaystävälle joululahjaksi ku bokserit ja hajuvedet yms. on jo käytetty ? :) Ei mitään kovin kallista tai isoa, kun villasukat jo kudoin. Ja korut ei käy, kun ne se vaan hukkaa -.-
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Asutteko yhdessä? Meillä syntymäpäivä- ja joululahjat on jo jonkun aikaa hoidettu niin, että ollaan ostettu puoliksi jotain isoa ja kallista, jonka molemmat haluamme. Esimerkiksi viimeksi ostimme Ikeasta upean Premiär-taulun toisillemme puoliksi. Niin kallista lahjaa ei tulisi muuten ostettua.

Muutoin suosittelen ihan kysymään mieheltä mitä tämä haluaisi, koska miehille on todella vaikeaa ostaa lahjoja!
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#3
Ei me nyt asuta, kun opiskellaan eri paikkakunnilla :( ois kiva joku semmone, joka muistuttais toisesta kun 200km välissä.
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#4
tässä nyt jotain mitä ite ostanu:
vaatteita, kylpytakki, reinot, taskumatti, poltin cd:n joka oli täynnä rakkauslauluja ja ns meidän biisejä, suklaata, tehnyt itse villasukat/kaulahuivin, hajusteita, tilannut aku ankan, hiusten parturisetti (leikkaa itse hiuksensa), valokuvakehys missä meidän kuva, viinaa tmv alkoholia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itselläkin taitaa reinot kuulua tämän vuoden lahjalistaan jo ostetun hajusteen ja parin Mauri Kunnaksen kirjan lisäksi. Kunnakset ostin perusteella "kevyttä sivistystä" - oikeastihan se on vain tekosyy että pääsen itse katselemaan ihania kuvia :D
Viime vuonna ostin hetken mielijohteesta rakkaus-aiheisen kirjan, jossa erilaisten eläinten kuvia - tiedät varmaan millaisia mietekirjoja tarkoitan. Etusivulle tunteikas omistuskirjoitus - kyllä näytti herra tykkäävän. Jopa siinä määrin että lepytti yhdellä noista aforismeista minut riidan jälkeen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
No jos te olette opiskelijoita niin ihan joku käyttötavarakin tai syötävä on hyvä lahja. Paketti jotain kalliimpaa kahvia, hyvää teetä, hunajaa. Jos on olutmiehiä tai viinimiehiä niin sitten jompaakumpaa. Olen ostanut hänelle lihaveitsen, koska hänellä ei ollut sellaista. Tarkkaile, mitä häneltä puuttuu!

Itse meinasin tänä vuonna antaa yhdet hauskat bokserit(on haaveillut kiroileva siili-pöksyistä jo pitkään) ja sitten sellaista suuvettä joka on erityisesti vihloville hampaille kun tuo valittaa aina hampaistaan:) Mun mielestä lahjan ei tartte olla mitään kauhean erikoista, kunhan se on henkilökohtainen.

Ai niin, viime jouluna teetätin mukin jossa oli hänen rakkaan autonsa kuva kyljessä:) tykkäsi tosi paljon. Tilasin sen extrafilmin kautta.
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#8
Kiitti vinkeistä :) Pitääpä lähteä kauppoihin kattelee et mitä kivaa sieltä löytys.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Jos ihminen on kaukana kanttaa ehdottomasti ostaa jotain mikä muistuttaa sinusta. Koska on talvi tulossa kannattaa tehdä itse vaikka villasukat ja kirjoittaa kirje joka tuoksuu omalta hajuvedeltäsi ja suutele vaikka omat huulesi kirjeeseen : ) . Kovempikin mies herkistyy kun kirjoitat hänelle mitä tunnet!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Tilasin extrafilmist nyt Eddie Van Halenin kuvalla varustetun kuvan (jossa lukee sit sivul alhaal "ps. i love you"! ;) Sitä mukia mies ei pysty vastustamaan! Hän on ihan Van Halen fani :p Sit en tiiä mitä muuta ostaisin.. hänkin kyllä ostaa yhden lahjan. Viime vuon kyl tukahdutin hänet lahjoihin, mut minulla ei nyt ole rahatilanne hyvä, jotta voisin ostella hirveest lahjoja.. Ja kuitenkin erikaupungeissa ollaan jouluna, kun kummatkin ollaan eri kaupungeist kotosin ja perheen luona kumpikin joulun.. :/
 
Y

Yohanna1

Vieraileva tähti
#11
Itse ostin partaveden kun miehen partavesi just sopivasti loppunut.. ja sitten tilasin tuolta netistä (en muista enään osotetta) semmosen kahvikupin mihin ite sai suunnitella tekstin. kirjoitin siihen "em yeu anh" ja siinä yläpuolella iso punainen sydän :) eli se on vietnamia ja se tarkoittaa rakastan sinua. eli mieheni on vietnamilainen. ajattelin laittaa kuppiin sitten jotain suklaita yms mitä keksin.... kunhan kuppi tulis postissa.. :)
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#12
joo itekki kävin sillä sivulla missä oli niitä mukeja :)Mutta keksin tässä yhtenä päivänä iha loistoidean :p