Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Jyväskylästä kaveria

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen -92 syntynyt tyttö, joka on juuri muuttanut Jyväskylään. Olisi kiva saada seuraa kahville, shoppaileen, leffaan, baariin..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oon myös -92 syntynen tyttö ja haluisin mielelläni saada uusia kavereita Jyväskylästä. :) Olisko sulla vaikka s-postii antaa? :)
 
H

Herra C

Vieraileva tähti
#3
Omistatko polkupyörän? Teen kuntoilumielessä fillarilenkkejä pari kolme kertaa viikossa. Yleensä Jyväskylän keskustasta lähden liikkeelle.

Voin samalla opastaa ja kertoa kaupungista, kun täällä olen melkein aina asunut. Nimimerkistäni huomannet että olen miespuoleinen. Sähköpostilla saa kinni: mrkamu(a)hotmail.com
 
E

en kerro muille

Vieraileva tähti
#5
moi!  minulla puuttuu myös kavereita en ole ikäiseni oloinen ollenkaan!
etsin mm konsertteihin kamuja kun kohta jyväskylässä on paula k,meiju suvas,sandra....ja ei oo näihin kaveria !! laita postia vastaan varmasti!
 msiki085@gmail.com