Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kahden tulen välissä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka naiset! Harkitsin pitkään, että uskallanko kirjoittaa tästä mihinkään. Mutta päätin nyt kokeilla purkaa ajatuksiani tässä aamupäiväisen kamomilla teekupposen ääressä. Ehkäpä pienen kirjoittelun myötä saan itsekin jo ajatuksiani selkeämmäksi, tai ainakin toivon näin :) Ovat vastaukset sitten millaisia tahansa, niin ja ehkä joukosta löytyy jokunen apuakin tuova neuvo tai mielipide.

Eli tilanne on seuraava.
Olen nyt ollut tässä tekemisissä jonkin aikaa kahden eri miehen kanssa enemmän tai vähemmän jopa suhteessa, toinen mies tietää, että olen tapaillut toista ja toinen ei luulee olevansa ainoa. Seksiä on ollut molempien kanssa ja molempien kanssa se on taivaallisen hyvää. Itselleni seksi on hyvin tärkeä asia suhteessa, tai lähinnä sen toimivuus.
Kutsutaan miehiä nyt vaikka nimillä Leo ja Mike.

Leo tietää, että olen ollut toisen miehen kanssa suhteemme aikana. Ja leon näkemys on, että se ei haittaa koska hänkin on kuulemma ollut muiden kanssa. Ja mielestäni miehen pitää jossain määrin esimerkiksi poikien illoissa saadakin nauttia muista naisista, kunhan on rehellinen sitten sille kotona odottavalle naiselle asioista ja pitää huolta ehkäisystä.
Leon kohdalla harrastus on se ongelma. Muuten kyseessä on unelmavävy ja ajatusmaailmamme kohtaavat, mutta hänen asuntonsa on kuin viemäri ja ei ole kuulemma aikaa siivota kun miekkailutreenit vievät kaiken ajan, selkeä johtajatyyppi, joka jossainmäärin myös ärsyttää minua. Enkä pahemmin pidä hänen pukeutumisestakaan, kun aina sinistä päällä. Mutta ehkä minä vain ylireagoin, ja nämähän ovat niitä asioita miehessä joita voi ottaa parantelu projektiksi itselleen, eikö? Kuitenkin henkisellä tasolla klikkaamme todella hyvin.

Mike on taas hieman siistimpi, mutta ailahtelevainen. Ei tiedä Leosta mitään. Tai ainakin luulen näin. Kertaalleen otimme yhteen eräästä tekstiviestistä jonka hän "vahingossa" näki ja se riita päättyi siihen, että Mike löi minua jollain harrastuksessa käyttämällään kapulalla selkään.
Pyyteli anteeksi ja oli itse pistämässä suhdettamme tauolle tästä syystä, koska ei kyennyt lupaamaan etteikö näin kävisi uudelleen. Annoin kuitenkin anteeksi, itsehän olin todellisuudessa pettänyt ja valehtelin vielä viestistäkin selvitääkseni tilanteesta ja pitääksemme välimme kunnossa.
Tämä ailahtelevainen luonne on aika pelottavaa ajoittain, ja toinen miinus on Miken ruokavalio. Aina vain pizzaa. Muuten kyseessä on hurmaavan hauska, menevä, ja uskomattoman positiivista energiaa muihinkin tartuttava henkilö. Miken pukeutuminen on minun mielestäni todella persoonallisen hauskaa myös, hän käyttää paljon oranssia joka miehelle mielestäni harvinaista, mutta rohkeaa.

Olen nyt kuitenkin päättänyt selkeyttää elämääni ja samalla kaikkea siihen kuuluvaa ja valita toisen miehen. Kumpi teistä olisi parempi? Tiedän, että vastauksien joukossa on niitä "elä ota kumpaakaan". Mutta näin ei luultavasti tule käymään, molemmat miehet kiehtovat minua äärettömän paljon.
Tiedostan myös olevani jossain asioissa pikkutarkka. Kuten miehen pukeutumisessa.. Mutta kukapa nainen ei olisi?


Kiitos jos jaskoit edes lukea.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Luulen, että ongelma on se, että olet liian vahva. Miehet pelkäävät vahvoja naisia. Olen itsekin sairastunut vahvuuteen eivätkä miehet ole siitä pitäneet. Ja tuo suhde kahteen mieheen vain ihanasti piristää syksyä!! Luulen, että Mike katsoo sinulta salassa pornoa ja Leo pettää sinua. Miehiin ei voi luottaa!!111