Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kaikki, jotka kaipailee kavereita Jyväskylästä!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi, oon tällainen perus iloinen ja seurallinen 21-vuotias naisen alku Jyväskylästä. Olisi tosi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada seuraa mm. kahville, baariin,leffaan ja miksei harrastuksiinkin jos samoja kiinnostuksen aiheita löytyy :) Itse tykkään sporttailla paljon ja muutenkin olla liikkeessä, ettei aika käy pitkäks, mutta sitten löytyy myös se laiskempi puoli, joka haluaa vain löhöillä auringossa ja vetää pitsaa :p Mutta joo, en viitsi tähän romaania kirjoittaa, joten kaikki, jotka myös haluaa tavata uusia naamoja laittakaahan viestiä ja vaihdetaan vaikka s-postit :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei, täällä ois seuraa kaipaava! Itekin tykkään olla menossa paljon ja varsinkin näin kesällä olis kiva puuhailla kaikkee :) Saanko sun sähköpostin kun en jaksa itekään tähän alkaa kirjottaan ihan koko elämänkertaa :D