Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kaipaan palautetta blogiini

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs, kaipaisin palautetta omasta blogistani. Olen vasta muutama viikko sitten aloittanut sen, joten postauksia ei ole vielä kovinkaan montaa. Ihmisiä käy siellä jonkin verran, mutta kukaan ei ole vielä kommentoinut sinne mitään. Kaipaisinkin palautetta siitä, mitä mieltä olette. Jotkut tekstit ovat aika pitkiä, enkä aio jatkossakaan rajoittaa pituutta, kirjoitan sen verran, kun tarinaa tulee. Palautetta olisi kiva kuulla, niin positiivista kuin negatiivistakin, jotta voin parantaa tekstejä. Itsensä saa merkitä myöskin lukijaksi jos kiinnostaa lukea jatkossakin. Tämähän on jo toinen blogini, joten kokemusta kirjoittajana on. Postauksia tulee vähintään joka toinen päivä, aiheet vaihtelevat aina sen mukaan, mitä milloinkin päässäni pyörii.

Eli missä voin parantaa, minkä annan olla ennallaan ja mitä mieltä olette teksteistä?

Kiitos jos vaivaudutte lukemaan ja kommentoimaan niin tänne Cosmon puolelle kuin sinne blogiinkin :)

http://elisa-newlife.blogspot.com/