Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kaipaisin äkkiä vinkkejä iltaa varten

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ollaan avomieheni kanssa seurusteltu n. 3 vuotta. Kaipaisin vinkkejä miten voisin ilahduttaa poikaystävääni illalla. Seksielämämme on alkanut kulahtaa enkä ole lainkaan tyytyväinen siihen. Kaipaisin jotai uutta seksiin? Olemme kokeilleet yhdessä aika paljon, peppuseksiä, rajuja otteita, helliä hetkiä, suuseksiä ymym.. Äkkiä vinkkejä mitä voisin keksiä tälle illalle:) !! Seksilelujakin meillä on muutama joita ei ole vähää aikaa käytetty.. Jonkunlaisen "seksipelin" haluisin mutta rahatilanteen takia en semmosiin viiti tuhlata :p Toivottavasti jollain on antaa hyviä vinkkejä ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hanki joku peli, vaikkapa sellainen lautapeli kuin Sillä mielelllä, n. 20-30 euroa maksaisi. Suolanen hinta mutta on sen arvoinen. Tai jokin seksikäs asu ja yllätät miehen kun se tulee kotiin. Tai keskittykää vaikka toistenne hieromiseen. Jokin hierontaöljy vois olla silloin paikallaan. Rentouttava hartiahieronta molemmille, ja sen jälkeen vaikka koko kroppa. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ajattelin et jos mielikuvitus vaan riittäs ni tekis ite jonkun näkösen pelin. Hieman ehkä tuhma ja irstas mut silti hauska jota kans sit pystyis pelaa.. :D
Mulla onki kaapis yks asu jota viimeks käytetty yli vuos sitte.. Jotenki vaa itseluottamus hiipunu omaa kroppaa ettei oo tullu mieleekää että sitä enää päälle pistäis.
 
S

Sunqueen

Vieraileva tähti
#6
Semmonen vähän halvempi peli, mitä ollaan kerran poikaystävän kanssa kahdestaan pelattu, on räsypokka :) Sitten kun on kaikki vaatteet lähteny, niin vaatteen poistamisen tilalle tulee tehtävä, esim. ensin tehtävä voi olla vähän jotain kilttiä, vaikka kermavaahdon nuoleminen toisen mahalta ja sitten siirrytään tuhmempiin, kiihottaviin juttuihin, kunnes ei enää kestä kiusoittelua ja on pakko hyökätä toisen kimppuun :D