Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kampaamot

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen menossa parin päivän päästä kampaajalle, ja minua pelottaa hirveästi jos kampaaja pilaa hiukseni. Kyseessä on nimittäin junior kampaaja.. Hintakin tulee olemaan korkea. Menen Tampereen Glohairiin. Suositteletteko paikkaa vai onko teillä huonoja kokemuksia paikasta? Kertokaa kokemuksia, olisin todella kiitollinen. Voisitte myös suositella minulle jotain muita kampaajia tanpereelta, jotka ovat olleet mielestänne hintansa väärtejä. Kiitos!
- kärsimätön nainen
 
M

Minna

Vieraileva tähti
#2
Hei!
Suosittelen lämmöllä Helsingin Uudenmaankadulla olevaa parturi-kampaamoa Hair&Beauty By K&A. Olen erittäin tyytyväinen hiuksiini, minulla leikattiin ja tehtiin aivan uusi väri. Aluksi jännitin, sillä halusin aika lämminsävyistä, jota koskaan aikasemmin ei ole minulla ollut (ellei kotikampaamokokeiluja lasketa, hah). Kampaaja kuitenkin ylitti odotukseni täysin! 
Aijoin mennä uudestaa, ja ehkä myös otan geelikynnet samalla ;)