Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kamppailulajeja OULUSSA?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kickboxing Team ry. aloittaa potkunyrkkeilyn peruskurssin Oulussa tiistaina 10.01.2012.

Potkunyrkkeilyn peruskurssi kestää 2 kk ja sen hinta on 100€. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla etuhintaan 55€ (OAMK ja YO). Peruskurssi alkaa tiistaina 10.01.2012. KBT Fight Centerissä, osoitteessa Uusikatu 35. Kurssille otetaan harjoittelijoita 31.01.2012 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.

Peruskurssin tavoiteena on opettaa potkunyrkkeilyn perustekniikkaa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Nuorisotyön tukemiseksi olemme laskeneet ikärajan 13 vuoteen. Erot fyysisessä kehityksessä huomioidaan kuitenkin harjoittelussa. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia pariin ja fyysistä voimaa edellyttävissä harjoituksissa parit jaetaan koon, iän ja sukupuolen mukaan.

Kickboxing Team on Pohjois-Suomen menestynein potkunyrkkeilyseura, joka valmentaa kansainvälisen tason ottelijoita. Kilpaileminen EI OLE seurassa kuitenkaan pakollista ja takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!


Harjoitukset
Peruskurssin harjoitukset pidetään KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35) ja harjoitusajat ovat:

Tiistai 20.00 - 21.00
Torstai 20.00 - 21.00


Ohjaajat
Ohjaajana kurssilla toimii Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius 2.dan, joka on Pohjois-Suomen ainoa potkunyrkkeilyn mustan vyön haltija, potkunyrkkeilyn suomenmestari täyskontaktissa vuodelta 2003, useiden suomenmestarien valmentaja ja Potkunyrkkeilyliiton virallinen ohjaajakouluttaja. Apuohjaajina toimivat Kickboxing Teamin SM-tason ottelijat.


Lisätietoja sekä ilmoittautumiset
Leif "Lepa" Stenius 0400-585287
info @ kickboxingteam . com


Linkeistä lisätietoa
Kickboxing Team ry:
http://www.kickboxingteam.com/

Suomen Potkunyrkkeilyliitto:
http://www.kickboxing.fi/

Peruskurssilaisen tietopaketti Word-tiedostona:
http://kickboxingteam.com/img/Peruskurssiopas3.doc

24 hyvää syytä valita Kickboxing Team!
http://www.kickboxingteam.com/forum/viewtopic.php?t=557


HUIPPUTASON VALMENNUS - MAAILMANLUOKAN MENESTYS!

TERVETULOA MUKAAN!Kickboxing Team aloittaa VAPAAOTTELUN peruskurssin Oulussa maanantaina 09.01.2012.

Vapaaottelun peruskurssi kestää 2 kuukautta ja sen hinta on 100€. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla etuhintaan 55€ (OAMK ja YO). Peruskurssi alkaa maanantaina 09.01.2012 KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35). Kurssille otetaan harjoittelijoita 30.01.2012 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.

Peruskurssin tavoiteena on opettaa vapaaottelun perusteita pystyssä ja matossa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Ikäraja on 13 vuotta.

Kickboxing Team on Pohjois-Suomen alueella toimiva kamppailu-urheiluseura, joka on sekä Suomen Vapaaotteluliiton että Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsen. Valmennamme kansainvälisen tason ottelijoita ja samalla takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!


Harjoitukset
Harjoitukset pidetään Oulun keskustassa, Uusikatu 35:ssä sijaitsevassa KBT Fight Centerissä ja harjoitusajat ovat:

Maanantai 19.30 - 20.30
Keskiviikko 19.30 - 20.30


Ohjaajat

Jussi Tervo ja Antti Korpela, jotka ovat molemmat Oululaisia amatöörivapaaottelijoita.

Kääpiösarjan menestynein suomalainen ammattilaistason vapaaottelija, Heikki ”The Dog” Tiilikka.

Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius, joka on harjoitellut vapaaottelua 1990-luvulta alkaen ja osallistunut mm. Heikki Tiilikan ja Joni Kyllösen valmennukseen. Hän on myös kokenut ottelija ja valmentaja sekä nyrkkeilyssä että potkunyrkkeilyssä.
Lisätietoja
Leif "Lepa" Stenius 0400-585287
info @ kickboxingteam . comLinkeistä lisätietoa
Kickboxing Team ry:
http://www.kickboxingteam.com/

Suomen Vapaaotteluliitto:
http://www.vapaaottelu.fi/

TERVETULOA MUKAAN!