Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kannattaako je-pilleri? Panikoinko turhaan?

  • Keskustelun aloittaja vvlocker
  • Aloitettu
V

vvlocker

Vieraileva tähti
#1
Harrastin mun poikaystävän kanssa seksiä ja mietin, että onko ihan turhaa hakea je-pilleri. Runkkasin sitä siis ennen yhdyntää, jota ennenki se oli tullut jo kerran ja tietysti touhutippoja tuli siinä runkatessa käteen. Sen jälkeen otin kortsun ja koskin siihen vähän sillä kädellä jolla runkkasin. Rullasin sen kuitenkin paikalle toisella kädellä ja yritin vähän pyyhiäkin sitä sille toisella, mutta en tiedä onnistuinko. Tarkistetaan aina yhdynnän jälkeen kortsu ja ehjä oli. Teettekö muutkin aina näin että koskette eka penikseen ja sitten kortsuun tms, koska nyt vasta kiinnitin tähän ekaa kertaa huomiota, että eikö tostakin ne siittiöt voi päästä sinne emättimen sisään? Ja onko se je-pilleri tosiaan turha?