Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kansainvälisiä nettideittisivuja?

  • Keskustelun aloittaja NellaCecilia
  • Aloitettu
N

NellaCecilia

Vieraileva tähti
#1
Olen nyt päättänyt kokeilumielellä testata nettideittailua, koska en vaan tunnu tapaavan ketään kiinnostavia miehiä muissa merkeissä. Haluaisin kuitenkin luoda profiilin jollekin sellaiselle sivustolle jonka kautta on mahdollista jutella myös muiden kuin suomalaisten kanssa. Osaisiko joku neuvoa toimivia vaihtoehtoja? Ei haittaa vaikkei olisi ilmainenkaan, kunhan on hyvä sivusto ja maksamisen arvoinen. Match.comia olen harkinnut, mutta olen kuullut jotain kokemuksia siitä miten sivustolla pyörii feikkiprofiileja ja tilausta on vaikea katkaista kun ei halua enää maksaa jne. Muista sivustoista en oikein tiedä. En tosiaan nyt haluaisi rajata kontakteja Suomen rajojen sisäpuolelle vaan pitää vaihtoehdot avoinna. Vinkkejä?