Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kavereita Kuopion seudulta?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Uusimman cosmon innoittama ajattelin huhuilla kavereita Kuopiosta 20-vuotiaalle tyttöselle?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei!

minäkin cosmon innoittamana katselin tätä keskustelu palstaa ja aina olisi tilaa uusille kavereille.
Olen 29-vuotias "tyttönen" ja aina ei löydy kaveria menemään seuraksi kun osa kavereista on jo perheellisiä joten heillä on omat perhejuttunsa useinmiten. Itsekin seurustelen mutta olisi kiva löytää mukava kaveri shoppailuun,kahvitteluun sun muihin kivoihin "tyttöjenjuttuihin". Otahan yhteyttä jos innostuit : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Moi :) En asu kuopiossa, mutta olis kiva tutustua sieltä päin uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita. :) Mutta ilmotteles jos kiinnostaapi. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Moi!

Mukava, että täältä päin löytyisi kaveri. Kaverini ovat muuttaneet pois Kuopiosta ja olisi mukava tavata joskus muitakin ihmisiä kuin vain työkavereita.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Juu,hauska olisi tutustua uusiin ihmisiin vaikka näinkin. Minä olen asunut Kuopiossa n.7 vuotta,muutin tänne Itä-Suomesta töiden perässä ja sillä tiellä olen edelleen.. Missäs kaukaa sä asut? käytkö töissä täällä päin ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Miullekin tuli mieleen siitä cosmon artikkelista tämä :D
Itte muutin kaksi vuotta sitten kuopioon ja olisi kieltämättä mukava tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa muidenkin kuin opiskelukavereiden kanssa. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Kuopion kupeesta olen lähtöisin ja asunut melkein koko ikäni täällä päin, virallisesti Kuopiossa kaksi vuotta. Teen kolmivuorotyötä yhdellä pienellä vuodeosastolla tunnin matkan päästä Kuopiosta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Hei!
Täälläkin ois yks 20 tyttönen, joka mielellään tutustuisi uusiin ihmisiin kuopiossa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Ja monta muuta :)
Jotenkin voisi viestiä jossain muualla kuin keskustelupalstalla. :))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Moi! Itse muutin tuossa kesäkuun alussa tänne Kuopioon ja ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin, kun en vielä tunne täältä kovin paljoa porukkaa. :) Oon siis 20 v. tyttö ja ois kiva tutustuu ja käydä vaikka baarissa, shoppailemassa, lenkillä, rannalla jne. :)

Laittakaa vaikka mulle spostia jos kiinnostaa sape-911@hotmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Minäkin kaipailisin kavereita täältäpäin, paljon on kavereita muuttanut pois Kuopiosta ja olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. :)
Olen siis kohta 22-vuotta täyttävä tyttö ja työskentelen täällä Kuopiossa. Olis kiva käydä baarissa, kahvilla tai shoppailemassa.
Mailia voi laittaa osoitteseen marmarmaria@wippies.fi

p.s. tää ilmoitus vaikuttaa ihan joltain vanhemman sedän kirjoittamalta mut oon oikeesti ihan kiva. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Moikka! :)
Täällä olis kanssa 18 v. tyttö joka kaipailisi uusia kavereita.
Olen myöskin Kuopion seudulta ja asunut täällä pari vuotta.
Laittakaa vaikka yksityisviestiä jos kiinnostaa =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Täällä olisi kanssa yksi 21-vuotias naisihminen vailla kahvittelu-, shoppailu-, baari-, lenkkeily yms.. seuraa Kuopiosta. Jos kiinnostuit, niin laita yksityisviestiä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Täälläkin on yksi kuopiolainen valmiina tutustumaan uusiin ihmisiin kuopion seudulta, eli yksäriä voi laittaa tulemaan, jos kiinnostaa tutustua :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Jazz- mulla ei jostain syystä toimi toi yksityisviestin lähetys, niin laitatko vaik meiliosottees, niin kommunikointi helpottuis. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Hei!

Löytyisikö tätä kautta seuraa 21-vuotiaalle tytölle? :) (on tainnut cosmo innoittaa useammatkin liikkeelle:))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Moi!
Cosmon innoittamana piti tulla katsomaan oisko täällä omaa ryhmää Kuopiosta uusia kavereita etsiville ja olihan täällä! Olen 21-v ja olen koko ikäni asunut Kuopiossa. Kavereita ei ole nykyään liikaa, kun monet ovat lähteneet opiskelemaan eri puolille Suomea ja yhteydenpito ihmisiin väheni radikaalisti elämäntilanteeni muutoksien myötä, ns. viihde-/baarielämä jäi parisuhteen tullessa kuvioihin.

Mulla tuli mieleen idea. Joku osaava vois perustaa facebookiin jonkun trecosmos tapaisen suljetun ryhmän, jonne tähän keskusteluun kirjoittaneet voisivat liittyä. Huomasin tänään, et helsinkiläisillä ainakin on parikin sellaista. Ryhmän kautta olisi helppo pitää yhteyttä useampaan ihmiseen ja voisi vaikka sopia tapaamisia kahvilaan ja sitä kautta tutustua moneen uuteen ihmiseen kerralla. Veikkaisin, että isompaan tutustumisporukkaan uskaltaisi useampi lähteä mukaan. Mitä mieltä olisitte? Monethan käyttää facebookia päivittäin tosi aktiivisesti (minä myös) ja siten se voisi olla käyttökelpoinen ja helppo tapa tutustumineen :)