Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kavereita pk-seudulta

  • Keskustelun aloittaja jjonnaerika
  • Aloitettu
J

jjonnaerika

Vieraileva tähti
#1
Hei,
Oon 21-vuotias nainen Helsingistä. Etsin itselleni kavereita, joiden kanssa käydä juhlimassa tai muuten vaan hengailla/rupatella. Tällähetkellä on ihania ystäviä ympärillä mutta haluaisin tutustua lisää uusiin ihmisiin, joilla olisi samoja kiinnostuksen kohteita.
Muutin Helsinkiin reilu pari kuukautta sitten. Pidän shoppailusta, matkustelusta ja juhlimisesta. Lisäksi olen alkanut kiinnostua yhä enemmän meikeistä ja muodista. Eläimet ovat myös lähellä sydäntäni.
Laita mulle mailia ni rupatellaan. Mietin myös jos ois tarpeeks kiinnostuneita et järkättäis vaikka joku yhteinen tapaaminen. Voitais mennä vaikka syömään ja siitä mahdollisesti jatkaa juhlimaan jonnekin. Voishan sitä keksii muutakin yhteistä tekemistä esim. mennä keilaamaan. :) 
sähköposti: jjonnaerika@gmail.com
- Jonna
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mä oon kiinnostunu! Oisko joku wa ryhmä hyvä yms?
Oon 21v,ihan pk seudun vierestä
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mooi! Jos kiinnostaa tutustua niin voi laitella viestiä. Olen 22-vuotias nainen Helsingistä. Etsin kavereita joiden kanssa voi käydä juhlimassa, shoppailemassa, leffassa, ulkoilemassa tms. Harrastan kuntosalilla käymistä ja aloitan ehkä tanssin. Tällä hetkellä olen töissä arkisin iltavuoroissa , joten päivät ovat vapaata ja viikonloput.  Tässä sähköposti jos joku haluu tutustua!