Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kavereita Rovaniemeltä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Uusimman cosmon innoittamana ajattelin kysellä että löytyiskö täältä kaveria 25-vuotiaalle naiselle?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tykkään ulkoilla, valokuvata ja tehdä käsilläni kaikkea. Kaikki uusi kiinnostaa. Kotoa löytyy koira ja mies.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ainakin samoja kiinnostuksen kohteita näyttäisi löytyvän kuin itseltänikin! :) Olen 20-vuotias nainen ja pidän myös ulkoilusta sekä liikunnasta.kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm.sisustaminen,muoti,hyvä ruoka,elokuvat musiikki jne.
Luin itsekin sen jutun cosmosta,jossa kerrottiin netin keskustelupalstalla tutustuneista ystävistä ja se innoitti kurkkaamaan olisiko ketään Rovaniemeläisiä paikalla..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Kukapa ei nätistä kodista, ihanista vaatteista ja hyvästä ruuasta tykkäisi! :)
Onko sulla antaa vaikka mailiosoitetta? Mulla on vaan virallisia joita ei viitsi levitellä täällä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Näinpä :) Mielellään antaisin kyllä,mutta itselläni myös ainut maili käytössä vain virallisia juttuja varten.Hmmm mitenhän me päästäisiin sit vaihtamaan ajatuksia vähän paremmin.. :O
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Hei, minäkin uskalsin kirjoittaa tänne, oletteko vielä kavereita vailla? Olen 20-vuotias rovaniemeläinen nainen. Olen kiinnostunut elokuvista, satunnaisesta juhlimisesta, matkustelusta ja liikunnasta. Olen jäänyt hieman yksinäiseksi, suurimman osan ystävistä muutettua opiskelujen perässä etelään, ja kun ei itselle toistaiseksi ole tuota opiskelupaikkaa siunaantunut. Jos huomaatte viestin, niin sovitaanko treffit vaikka jonnekkin kaahvilaan, tai jonnekkin muuhun mukavaan paikkaan ja katsellaan josko meillä olisi enemmänkin puhuttavaa. Laittakaa viestiä, jos innostuitte, niin voitaisiin nähdä vaikka elokuussa, kun nyt olen matkoilla. Miltä kuulostaisi tapaamispaikaksi Coffee house elokuun 2.päivä. klo.18:00. Ehdottakaa jotain mistä tunnistamme toisemme ja ylipäätään oletteko tulossa? terveisin V
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Hei, täälläkin 24-vuotias tyttö Rovaniemeltä. Samoja mielenkiinnonkohteita löytyy. Itsellenäkin on koira ja pidän ulkoilusta. Lisäksi pidän matkustelusta, lukemisesta ja sisustamisesta. Ja se mies löytyy kans. Myös valokuvaamisesta pidän vaikka en siinä vielä hyvä olekkaan :) Laitatko vaikka s-postia minulle: ystava@luukku.com

Ja muutkin ilmoitukseen vastaajat laittakaa jos kiinnostaa :) Yritetään löytää kavereita!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Moikka! Täällä olis kanssa 20-vuotias tyttö, joka kaipais kavereita rovaniemeltä! Tuntuu olevan juurikin samoja kiinnostuksenkohteita kuin itselläni:).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Ja tuo treffaaminen vaikkapa coffarissa ois hyvä idea! Minä oon ainakin mukana :) t. A eli edellinen anonyymi
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Hei. Tavataanko siis huomenna coffee housessa klo 18.00? Vähän jännittää, mutta olis kyllä tosi kiva nähdä ihan kasvotusten, sovitaanko että nähdään vessan edessä ja otetaanko vain paperilaput, tai nimikyltit joissa lukee oma nimi. Laittakaa vaikka "ok" jos tulette, en malta odottaa. heh. v
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Olen 20-vuotias rovaniemeläinen nainen. Olen kiinnostunut elokuvista, satunnaisesta juhlimisesta, matkustelusta ja liikunnasta. Minulle voi kirjoittaa ositteeseen kaveri12@luukku.com.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Oisin myös innostunu tapaamaan uusia ihmisiä jos vielä mukaan mahtuu :)
Olen 20-vuotias ja oon asunu rovaniemellä pari vuotta. Nyt alotan syksyllä opiskelun ramkissa. Tykkään lenkkeillä, katsoa leffoja ja käydä juhlimassa. Mulle saa laittaa mailia osotteeseen kamuem@hotmail.fi niin voin kertoa lisää :)
 
N

nimimerkki

Vieraileva tähti
#14
Onko tämä kuollut keskustelu? 20-vuotias nainen täälläkin olisi.
 
T

Tytt

Vieraileva tähti
#15
Hei. Olen 17-vuotias tyttö/nainen täältä Rovaniemeltä. Löytyisikö minun ikäiselle seuraa? :)Tykkään muodista, sisustamisesta ja joskus liikunnasta.
 
C

CC

Vieraileva tähti
#16
Täälläkin olisi 20 -vuotias nainen vailla kaveria. Olen muuttanut Rovaniemelle viime vuonna ja opiskelen nyt yliopistossa. Olisi kiva saada vaikka lenkkiseuraa! :)
 
E

Ehehe

Vieraileva tähti
#17
Täälläkin olisi 21-vuotias nainen joka kaipaisi kavereita ihan lenkkiseuraksi ja kaikkiin "tyttöjen juttuihin" :) Lenkillä tosiaan tykkään käydä ja harrastan tanssia parina iltana viikossa. Mulle saa laittaa postia osotteeseen emmaa31@hotmail.com 
 
M

Mariis

Vieraileva tähti
#18
Moi! Itse olen asunut Rovaniemellä vasta kuukauden ja kavereita todellakin vailla, kun en tunne kuin muutaman ihmisen koko kaupungista. Itsellä löytyy myös koira, pidän lenkkeilystä ja elokuvista. :) Kavereita kaipaan ihan hengailuun ja tietysti hienoa olisi välillä käydä juhlimassa! Ottakaa yhteyttä mariis--@hotmail.com
 
U

Uusi kaupungissa

Vieraileva tähti
#19
Moi! Mäkin kaipaan kipeästi seuraa. Oon 24-vuotias vasta Rovaniemelle muuttanut tyttö. Tykkään käydä lenkillä, salila ja bilettämässä sekä laittaa ruokaa ja kotia. Kotoa löytyy mies, muttei koiraa (tosin koirakuumekin on alkanut vaivata seuran puutteessa :D). Olis kiva saada seuraa lenkeille ja miksei hengailuun ja illanviettoihinkin. Mulla ei oo ainakaan vielä sähköpostia, jota viitsisin jakaa näin julkisesti, joten kiinnostuksensa saa ilmaista täällä. Olis ihana saada Rollosta kavereita!
 
C

CC

Vieraileva tähti
#20
Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen abckaveri@gmail.com, esittelinkin itseni jo tuossa aikaisemmin. :)
CC" time="02.09.2012 klo 02:25 sanoi:
Täälläkin olisi 20 -vuotias nainen vailla kaveria. Olen muuttanut Rovaniemelle viime vuonna ja opiskelen nyt yliopistossa. Olisi kiva saada vaikka lenkkiseuraa! :)