Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kavereita salon tai turun suunnilta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heips! Olisi mukavaa löytää kavereita tätä kautta nyt kun kesäkin lähestyy lähinnä salon tai turun suunnilta :) mulla kun ei ole kavereita niin ois mukavaa löytää joku kiva ihminen jonka kanssa mahdollisesti viettää aikaa vaikka shoppailemalla tai ihan mitä vaan keksittäisiinkään, jos jotakin ihmistä nyt mahdollisesti sattuis kiinnostamaan? jos ois muitakin yksinäisiä ihmisiä niin piristettäisiin arkeamme :)ei sitten tarveis koko kesää kököttää kotona istuskelemalla ja miettimällä että onpa tylsää kun ei oo mitään tekemistä.
Oon ollut aina huono luomaan ystävyyssuhteita kun toi ujous vaivaa, olen oikeasti mukava ihminen ujon kuoreni alla :) monesti kuulen tuota sanottavan :) niin että onkos täällä ketään joka haluais mahdollisesti viettää aikaa 25w tyttelin kanssa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moikka!

Oon raisiolainen 20-vuotias muija jolla on myös melko vähän kavereita joten uudet kyllä kelpaa :)

Jos kiinnostaa ota yhteyttä muhun osotteessa nibzu1@gmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hei! Minäkin olen 20 - vuotias, Turusta tosin, ja itsekin istun kesän yksin kotona vain poikaystävä vaihtelevasti seuranani, kun muutamat harvat opiskelutoverit kaikkosivat takaisin kotipaikkokunnilleen. Minullekin saa kirjoittaa, jos tahdot: pippuriluukku@jippii.fi. Itsekin olen hieman ujo uusien ihmissuhteiden luomisessa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Heips. Olen 20 vuotias tytön tyllerö Salosta. Itse olen kihloissa, mutta aina olisi tilaa uudelle kaverille. Olen aluksi hieman ujon puoleinen, mutta ohi se menee :) Jos haluat niin voit kirjoittaa sie-ni@hotmail.com.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Heeei! Kirjoittele mulle s-pöstia tai lisää meseen mut niin jutellaan siellä enemmän :) olis ihanaa lyötää uusia tuttavuuksia, varsinki näin kesällä :) olen 25v ja asun raisiossa. sallanen86@hotmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Moi! Olen 19-vuotias turkulaisnainen, ja mullekin kelpais uudet kaverit :) Saa meilata lende_pm(at)hotmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Moi! Oon 21v. tyttö Ruskolta ja myös vailla kavereita. Itsekin olen luonteeltani melko ujo ja sen takia uusiin ihmisiin tutustuminen on aika vaikeaa. Mielelläni kuitenkin tutustuisin tätä kautta uusiin ihmisiin :) Mulle voi kirjotella osotteeseen pauliina.anttila@suomi24.fi.