Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kaveriporukka hki!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olis kiva jos saatais joku kiva tyttöporukka kokoon pääkaupunkiseudulta. Yhdessä voitaisiin pitää tyttöjeniltoja sun muuta tyttöjen juttuja :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
heips

se olis mukavaa kaipailisin uusia naamoja kaveripiiriini :) tai siis uusia kavereita :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
kohta 19v ja iloinen ja uskallan tehdä asiota.. osaan myös olla hauska ja en ajattele aina vain itseäni osaan siis ajatella muitakin :) entäs sinä? juu on
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Moi! Olis kyl kiva saada kavereita ja tuttuja lisää ku ite oon tos kuukaus sitte muuttanu tänne Helsinkii ja toi kaveripiiri on tosi heikko täällä vielä. Tuttuja on kerinny tulla mut on kiva saada aina noita kavereita lisää.

Oon ite kans tosi ilonen ja positiivinen ihminen, sit haluun aina kokeilla uusii asioita. Oon tosi sosiaalinen, mut välillä silti tulee sellasii hetkii ku oikeesti haluu olla hiljaa ja yksin. Mut kaverit sanoo monipuoliseksi, tosi mukautuvaksi ihmiseksi. En oikeen osaa sanoo itestäni paljoo millanen oon, mun kans pitää oikeestaan ensi rupatella ennen ku oikeesti tietää, mut oonaina kaikkien kaveri :)

Onko sulla facebookki vai käytätkö mesee?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Heip!
Olisi tosi kiva saada helsingistä/seudulta saada kavereita lisää kun vasta muutama kuukausi sitten tänne muuttanut eikä oikeen oo koulustakaan tullut kavereita joiden kanssa vapaa-ajalla mitää tekisi :) meseen saa lisätä suppis_93@hotmail.com