Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kaveriporukka Tampere

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei!Perustin Faceen uuden ryhmän, koska aiemmat kaveriryhmät ei oo ainakaan omalla kohdalla toimineet (liian isoja ryhmiä tai hiljaista tai muuta)...Ryhmän nimi on Ellit ja saa liittyä jos: Olet nainen iältäsi noin 23-28, asut Tampereella ja etsit tiivistä kaveriporukkaa, jonka kanssa tehdä kaikenlaista kivaa ja sun elämässä on aikaa ja mahdollisuuksia yrittää aktiivisesti tutustua uusiin ihmisiin :) :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Moi !
Täällä vähän huoleton kaveri laitto ryhmään liittymispyynnön(huomasin että ilmoituksessa oli viesti; olet noin 23-28vuotias.) No, oon 93 syntynyt, loppuvuodesta tosin täytän vasta 22v. Oon muuttanut Tampereelle vajaa kuukausi sitten opiskelemaan. En tunne Tamperetta juuri ollenkaan, ja siksi ois kiva tutustua täällä päin majaileviin ihmisiin! Luokkakavereihin toki tutustuu, mutta ois kiva viettää vapaa-ajalla aikaa muidenkin ihmisten kanssa!
Laitoin fb ryhmään liittymispyynnön. :)