Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kellään kokemusta/ratkaisua?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
mietin vaan että kun tänä keväänä mulla on ylppärit ja pääsykoelukemiset + valmennuskurssi, niin miten pystyn pitämään seurustelusuhteestani(4kk) huolta? poikaystäväni on yliopistossa ensim. vuotta ja hänelläki kaikkea työtä siellä ja menoja...

Kannattaako pistää poikki aikataulujen kiireellisyyden takia vai miten tästä voi selvitä???
 
A

Anuski

Vieraileva tähti
#2
No elä nyt luovuttamaan hyvänen aika rupea..

Onkos mahdollista sopia yhtä kiinteää päivää viikossa, jonka pyhitätte vain toisillenne? Jos aikaa on vaikea löytää niin kiinteä päivä voisi ehkä olla hyvä ratkaisu..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
4 kk ei ole mitenkään pitkä aika olla poikakaverin kanssa vähän vähemmän tekemisissä. Ette kai tekään kaiken aikaa voi vain opiskella ja pänttäillä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Jos mies on yliopistossa ensimmäistä vuottaan, niin eiköhän hänelläkin ole vielä aika tuoreessa muistissa pääsykokeisiin lukeminen ja (ehkä) ylioppilaskirjoitukset. Sekä se, miten tuollaiset kokeet vaativat aikaa ja vaivaa. Typerintä mitä voisi olla, on lopettaa suhde muutaman kuukauden tiukan aikataulun takia, tämä vain osoittaisi sen, että sinä et ole ollut tosissasi. Jos taas mies ei ymmärrä kiireitäsi ja kunnioita/kannusta päätöstäsi panostaa kirjoituksiin ja pääsykokeisiin, niin eipä suhteellanne muutenkaan olisi kovinkaan pitkää tulevaisuutta luvassa.
Joten, lopeta stressaaminen, keskity lukemiseen ja kerro se poikaystävällesi ja sopikaa tavoista, joilla pidätte suhdettanne yllä (puhelut, txt, viikonlopputapaamiset). Jos hän rakastaa sinua, niin kyllä hän ymmärtää sinua ja kestää harvat näkemiset. Eriasia on sitten se, että kestätkö sinä?