Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kerranvaanjakarkuun

  • Keskustelun aloittaja veronica
  • Aloitettu
V

veronica

Vieraileva tähti
#1
niii elikkä tapasin yhen pojan jonka kans käytiin treffeillä moneen kertaan, aluksi kahvilla, kaupungilla pyörimässä, leffassa jne ja vaikutti tosi fiksulta niinku viesteissäki anto ymmärtää. Toisten treffien jälkeen jo suuteli tosi intohimoisesti ja olis selvästi halunnu muutaki mutta en suostunu mihinkään ku ei tunnettu lähes ollenkaa. tapailtiin siinä vielä jonkun aikaa kunnes mentiin sänkyyn...ja sen jälkeen siitä pojasta ei oo kuulunu mitään! eli mitä vittua.:D piirittikö vaan sen takia ku en ollu aluksi helppo ja katosi samantien ku sai mitä halusi? kuitenki yllättävän pitkään pyöri kuvioissa ja piti yhteyttä päivittäin ennen. ja en varmasti laita sille mittää viestiä ku joku kuitenki sitä ehottaa.