Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kertoako vai ei?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mulla on ongelma: olen kertonut poikaystävälleni ennen kuin seurustelimme erään asian, joka ei ole totta. Asia on niin suuri, että kertomalla poikaystävälleni totuuden olen varma, että hän jättäisi minut.. Mutta toisaalta kertomalla saisin itselleni paremman mielen, eikä asiaa tarvitsisi enää miettiä.

Olemme seurustelleet yli kaksi vuotta, joten en haluaisi menettää häntä.. Mitä teen?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Asia on niin suuri, etten haluaisi kertoa, mistä on kyse.. Mutta se liittyy menneisyyteeni ja entisiin ihmissuhteisiini.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Tosi terveellä pohjalla suhde kun alussa jo pitänyt valehdella toiselle. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Vaikea tilanne.. :/ jos et halua kertoa itse asiaa, niin voitko kertoa syyn siihen, miksi valehtelit? Se helpottaisi asian hahmottamista ja site kysymyksees vastaamista. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Ongelma on, etten oikeastaan tiedä, miksi aikoinaan asiasta valehtelin. Ehkä se oli jatkoa sille, että olin valehdellut asiasta monelle muullekin.. Toisaalta olen miettinyt, että jatkan asian salaamista, koska mulla ja poikaystävällä ei ole tapana vatvoa menneitä..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Kerro ihmeessä asiasi. Kerrot samalla että et ole kertonut aiemmin koska pelkäät hänen jättävän sinut. Mieti suhdettanne vaikka puolen vuoden päähän? Jossain vaiheessa asia on luultavasti pakko kertoa. Tuskin sinäkään haluat elää valheessa koko suhteen ajan? Rehellisyys maan perii.