Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kielten opiskelu yliopistossa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heips. Onko täällä ketään joka opiskelee kieliä yliopistossa? Mitä kieliä opiskelette? Minkälaista opiskelu on ja mitä olette lukeneet sivuaineina? Mitä haluaisitte tehdä työksenne? Itse haluaisin opiskella venäjää ja englantia, haaveena olisi opettajan ammatti :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itse opiskelin venäjää pääaineena, kandidaatintutkinto on. Sivuaineita olivat mm. englanti, puola, kauppatieteet, tiedotusoppi ja mediaopinnot. Töitä on tähän mennessä ollut erilaisia... Olen tehnyt käännöstöitä, käänsin yhtä poliittista dokumenttia venäjästä suomeen, olin viisumivirkailijana Venäjällä, on ollut muutama tulkkauskeikka jne. Nyt muutin sellaiseen maahan, jossa venäjällä ei tee oikein mitään, joten aion hakea yliopistoon opiskelemaan jotain muuta. Jos sinulla on opettajan ammatti haaveena, niin venäjä ja englanti on oikein hyvä yhdistelmä. Jos haet yliopistoon, kannattaa venäjällä hakea sisään, ja ottaa englantilainen filologia sivuaineeksi. Venäjään on paljon vähemmän hakijoita, joten mahdollisuudet onnistua ovat paremmat. Onnea opintoihin.
 
V

virtahepo91

Vieraileva tähti
#3
Ruotsi ja saksa on kanssa yleinen yhdistelmä, mitä itsekin opiskelen. SUuri kysymys tosiaan on että mikäs musta sitten isona oikee ntulee :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kiitos vastauksista :) BECHA, missä kaupungissa opiskelet venäjää? Millaiset pääsykokeet olivat? :) hain itse tänä vuonna venäjää opiskelemaan tampereelle ja joensuuhun.