Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kihlat

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tarvitsisin teiltä ihmiset apuja kihlaukseen liittyen. Ollaan poikakaverini kanssa suunnitelleet kihloihin menoa jo pitempään, mutta minua mietityttää sellainen asia että kun kihlasormukset on valittu, niin se kaiverrus siihen. Tekeekö ne sen samantien siinä liikkeessä vai miten? :) Kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No kyllä mun mielestä ne tehdään liikkeessä. Ja mun käsittääkseni se tekee ne ihan heti, koska ei siin pitäs kauaa mennä.

Kannattaa käydä kysymässä rohkeesti sieltä liikkeestä! Ja eihän se mitään haittaa vaikka joutuiskin odottaa vaikka päivän..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
juu siellä liikkeessä kysytään että haluatteko jonkun kaiverruksiin ja täällä päin liikeet antaa kihla sormuksiin ainakin ilmaisen kaiverruksen ja siinä kestää se pari tuntia jos niillä ei ole paljon muita töitä : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Kun me ostimme kihlasormuksemme niin me jätimme sormukset samantien liikkeesseen kaiverrutettaviksi ja kaiverrus kuului sormuksen hintaan :)