Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kirkkonummi - Pk-seutu / ympäri suomen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Etsiskelin tuossa, mutta ei ainakaan omaan silmään löytynyt aikaisempaa aihetta :(

Elikkä, etsiskelen ystäviä Kirkkonummen sekä pääkaupunkiseudun alueelta. Olen 21v ja asustelen avopuolisoni ja poikani kanssa Kirkkonummella. Päivät olen yksin kotona, joten olisi mukavaa saada niin muista vanhemmista kuin lapsettomistakin seuraa tylsiin päiviin. Olisi mukava joskus lähteä vaikka kahville puhumaan päivän säästä tai muuten vain hengailla. :)
Olen h-tajuinen ja tykkään heittää pskaa läppää :D Yleensä jopa sellaisissa tilanteissa missä ei kannattaisi. Osaan myös olla hiljaa silloin kun sitä vaaditaan ja kuunnella kun tarvitaan kuuntelijaa. :)
Mutta toivottavasti nyt edes joku vastaisi, niin voitaisiin jutella enemmän :)
 
J

jonnaa

Vieraileva tähti
#2
Moikka,täällä kans yks uusia tuttavuuksia kaipaileva! :) Espoolainen 18-vuotias tyttö,seurustelen ja asun yksin. Tällä hetkellä työtön joten päivät menee hyvinkin vaan kotona istuskellessa :D
 
J

jonnaa

Vieraileva tähti
#3
hei mä sain sun yksityisviestin mut en voi vastata siihen :D laita vaikka sun mailiosotetta tai jotaki mulle viestinä nii voidaan jutella enemmän :)