Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kiusaaminen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
siskoani on kiusattu koko koulu aika ja nyt sain tietää että hän on ollut jo pitkään masentunut ja itsetunto on ihan nollassa.Kertokaa hyviä vinkkejä miten voisin piristää siskoani? en voi ymmärtää että mikä oikeus toisilla on viedä toisen elämänhalu ja itsetunto.tajuaako kukaan kiusaaja miten paljon pahaa voi tehdä kiusaamalla.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kai se on tärkeintä, että olet siskolles tukena ja saatavilla silloin kun hän sinua tarvii, se on hyvä et hän saa purkaa ja kertoa asiasta jollekkin. Annat ymmärtää et hän on tärkee. Tehkää yhessä jtn menkää vaik shoppailemaa tai elokuviin tai lähtekää johkun muualle tuulettaa ajatuksia kylpylää tai reissuu. mut en tiiä mitä sille kiusaamiselle vois tehdä, nää on niin vaikeita asioita..