Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kiusoittelu?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Poikaystäväni toivoo, että olisin tuhmempi ja kiusoittelisin häntä enemmän seksuaalisessa mielessä. Olen melko kokematon näissä asioissa mutta kokeilunhalua ja innostusta löytyy, joten toivoisin saavani vinkkejä teiltä! Tahtoisin yllättää oikein kunnolla ja saada poikaystäväni himosta sekaisin (haha kuulostaapa hurjalta:-D) joten antakaa palaa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En tiedä tarkoittaako hän vain sellaista kiusottelua, joka johtaa seksiin vai ihan millaista vain.. No oli miten oli :) Oletko lähetellyt hänelle "tuhmia" viestejä eli kerrot vaikkapa mitä haluaisit hänelle tehdä juuri kyseisellä hetkellä tai mitä toivoisit hänen tekevän sinulle tms. Jos rohkeutta ja luottamusta löytyy, voit myös laittaa hänelle kuvia itsestäsi (niin paljastavia kuin itse koet hyväksi). Oman kokemuksen mukaan ne saa miehen himot kyllä nousemaan :D

Sitten sellaset monet pienet jutut niinkun reiden, etenkin sisäreiden, silittely kun läsnä on muitakin, voi olla myös esimerkki kiusoittelusta. Kun sinä otat ohjat, voit myös kiusoitella enemmän. Esim. seksin yhteydessä, jos olet päällä, annat hänen tulla vain vähän sisällesi ja sitten "peräännyt" ja kohta uudelleen ym. tämmösiä pieniä juttuja. Kyllä toi kiusoittelu siitä kehittyy, kun kokeilee, mikä on itselle luonnollinen tapa :) Ne on yleensä sellasia pieniä juttuja mitä tulee melkein huomaamatta tehtyä :D
 
M

Mellyaww

Vieraileva tähti
#3
Kiusoittelevat ja flirttailevat tekstiviestit/kuvat pitkin päivää (ota huomioon se, kauan olette seurustelleet, voitko luottaa, että kuvat jäävät vain hänelle).. Seksikkäät asusteet/alusasut. Pikkutuhmien asioiden kuiskailu miehen korvaan. Kosketteleminen julkisilla paikoilla (lupaus tulevasta).

Itse varsinaisen seksin suhteen mm. suihinotossa pystyt helposti kiusoittelemaan muuttamalla syvyyttä ja tahtia. Sama koskee ratsastusta.. Lisäksi koskettelu, pieni näykkiminen ja suukottelu ovat hyvin kiihottavia. Voisit myös suihinoton/ratsastuksen tms aikana koittaa hyväillä miehen "kasseja". Saatat yllättyä reaktiosta. Jotkut tykkäävät, jotkut ei. Tietysti sitominen/silmien peittäminen on yksi keino jolla saat ehdottoman kontrollin miehesi kiusimiseen.
Lisäksi useat miehet tykkäävät katsella kun "pidät omaa kivaa".. tämäkin voisi olla yksi tapa kiusata ja stimuloida miehesi mieltä ;) Kaiken kaikkiaan vain mielikuvitus on rajana. HAVE FUN!