Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

klassinen tapaus?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tytöt, tarvitsen apuanne! Olen pian menossa naimisiin naisen kanssa, jota todella rakastan. Sanon jo heti tässä alussa, että olen 100% varma että rakastan kihlattuani enemmän kuin ketään ikinä. Kuitenkin on nyt suhteessamme yllättävä pulma, joka liittyy seksiin.. Kun suhteemme alkoi, oli tietysti seksielämämme villiä ja kävimme toistemme kimppuun aina kun vain tapasimme. Totta kai suhteen edetessä meno jotenkin seestyi, mutta kuitenkin vielä 4 kk sitten menimme yhdessä seksikauppaan dildo-ostoksille ja muutenkin olimme aktiivisia. Kihlattuni myös yllätti minut viime vuonna pukeutumalla verkkosukkahousuihin ja alusvaatteisiin. Seksielämämme kuitenkin muuttui melko yllättäen, enkä ymmärrä miksi! Jotenkin on hullua, että ajallisesti kaikki tuntui muuttuvan juuri samaan aikaan, kun menimme kihloihin, mutta en ole niin hullu että uskoisin asioilla olevan yhteyttä. Joka tapauksessa puolisoni on nykyään kirjaimellisesti kuin kuollut kala! Vaikka kuinka yritän suukotella, kosketella, ja ehdotella, ei hän tee elettäkään, paitsi ehkä työntää minut pois. Kun sitten otin asian puheeksi ja selitin, miten haluaisin niin kovasti häntä, sai hän jonkinlaiset kilarit (hän on edelleen mielestäni maailman seksikkäin nainen, ja todella himoitsen häntä, joka tekee kaiken kaksinverroin vaikeammaksi). Jos meillä nykyään on seksiä, rajoittuu se lähetyssaarnaajaan ja puolisoni on hyvin passiivinen. Kun varovaisesti pyysin, että hän voisi joku kerta esimerkiksi meikata tai ottaa suihin tai muuta vastaavaa vähän jännittävämpää, sai hän raivarin ja sanoi ettei varmasti jaksa mitään sellaista. Mitä ihmettä voin tehdä? En todellakaan halua loukata tulevaa vaimoani enkä halua pettää tai mitään sellaista, mutta tuntuu todella epäreilulta että esimerkiksi tälläkin palstalla moni nainen kertoo antavansa miehelleen peppuseksiä, suuseksiä ja muuta jännittävää, ja meillä kotona ei tapahdu mitään! Puolisoni on kuitenkin nuori ja kaunis nainen, ja minusta olisi normaali että nauttisimme täysillä seksin kaikista ihanista muodoista??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
hmmm ihan ensimmäiseksi sanon että puhu hänelle, kerro hänelle nuo samat asiat!

ja sitten hieman rupesin pohtimaan tätä juttua. joo kyllähän se "alkuhuuma" menee suhteessa kun suhteessa ohi jossain vaiheessa, mutta on ikävää jos se kipinä loppuu tyystin. voihan kyse olla ns kuivastakaudesta jos naisellasi on stressiä tai jnt sellaista joka voisi vaikuttaa haluttomuuteen?

ja monet ajattelee myös niin et sit ku seurustelee ja on se oma kumppani niin ei tartte enään panostaa ulkonäköön että on jo saanut / voittanut sen kumppaniin itselleen niin miksi pitäisi panostaa ulkonökään kun voisi kulkea verkkareissa koko ajan? itse en kyllä ajattele näin, nimeen omaan suhteessakin se omasta /kumppaniin ulkonäöstä/hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää.

ja voithan tuon seksi elämään liittyvän asian ilmaista hänelle niin esim että kysyt tyttöystävältäsi etkä sinä kenties haluta häntä enään niin paljon kuin ennen? ja kerrot että sinä käyt edelleen yhtä kuumana häneen ja olet miettinyt miksi seksi elämänne on muuttunut niin radikaaisti, kerrro myös että rakastit sitä kun olitte molemmat kokeilun haluisia ja teitte kaikkea erilaista ja sano että tahtoisit seksielämänne olevan samanlaista vieläkin että kaipaat niitä aikoja. missään nimessä en kannusta painostamaan toista jos hän ei halua, mutta mielestäni sulla on oikeus kysyä asiasta. MUTTA muotoile kysymys oikein se on kaiken a ja o ! Jos esim sanot hänelle että: "voisitko meikata ja pukeutua seksikkäästi kun et enään tee niin" hän saattaa ajatella että ei riitä sinulle kun pakkelit naamassa ja ykköset päällä. mutta sano vaikka etttä "minusta oli jännittävää ja mahtavaa kun joskus yllätit minut pukeutuneena seksikkäisiin alusvaatteisiin jne" ja sano myös että vaikka nautit seksistä kun seksistä hänen kanssa niin pidit erityisesti siitä ajasta jolloin olitte molemmat kokeilun haluisia ja teillä oli se semmoinen jännitys sänkypuuhissa! pitkään päälle se perus rutuuni saattaa alkaa tuntuukin tylsältä....

tsemppia ja itse ainakin ymmärrän "huolesi" ja kehotan puhumaan asiasta :) MUTTA muista muotoilla sanasi oikein, naiset saavat liiankin helposti väärän kuvan välillä!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
barbiegirl sanoi:
MUTTA muotoile kysymys oikein se on kaiken a ja o ! Jos esim sanot hänelle että: "voisitko meikata ja pukeutua seksikkäästi kun et enään tee niin" hän saattaa ajatella että ei riitä sinulle kun pakkelit naamassa ja ykköset päällä.
Kyllä minäkin suuttuisin, jos mua pyydettäis ("edes joskus") meikkaamaan ennen seksiä.

Onko se sun nainen tyytyväinen seksiin, siis oliko silloin, kun olitte aktiivisempia?