Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kokemuksia pillereiden lopettamisesta?

  • Keskustelun aloittaja Loveheejja
  • Aloitettu
L

Loveheejja

Vieraileva tähti
#1
Aattelin kysellä teidän kokemuksia e-pillereiden lopettamisesta; kauanko käytitte, onko sivuoireita ollu lopettamisesta, jos on niin mitä, milloin ekat "luomumenkat" tuli? :)
Itellä nyt eka luomukierto menossa, kp 41 eikä menkkoja kuulunu, ennen pillereitä täysin säännölliset :) sivuoireta lopettamisesta ollu alavatsakipu, pääkipu, suolisto-ongelmat, mielialavaihtelut (eli vähän niin ko käyttö oireita) 
Niin ja käytin 3kk Merciloneja ja Gestinyliä 2kk eli ei ihme jos kroppa sekasin :D
mut muita kokemuksia? :)
 
S

Shenny

Vieraileva tähti
#2
Mä oon ollu nyt noin kuukauden ilman pillereitä ja kyllä eron voi jo huomata. Aloitin pillerit v.2011 ja melkein tauotta oon niitä koko ajan käyttänyt. En tiedä milloin normaalit menkat tulevat, välillä on ollut vähän välivuotoa muttei oikeita menkkoja. Kestää varmaan oma aikansa ennenkuin keho palaa normaaliksi. Minulla ei mielestäni ole ollut mitään sivuvaikutuksia. En kuitenkaan enää ehkä ole niin kiukkuinen tai mielestäni voin paremmin hallita tunteita ilman pillereitä. Kyllä sen seksielämässäkin huomaa kun kostun paljon nopeammin kun pillereitten kanssa en kostunut melkein yhtään, aina piti käyttää liukastetta...