Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kokemusta Gestinyl e-pillereistä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Sain tänään reseptin gestinyl pillereihin ja haluaisinkin tietää minkälaisia kokemuksia ihmisillä on niistä?

Syön tällä hetkellä cypretyliä, mutta sitä reseptiä ei suostuttu enää uusimaan, koska kuulemma korkeahormonisia e-pillereitä saisi syödä vaan muutaman vuoden. Tiedä sitten, mutta harmittaa vaihtaa hyviä pillereitä, joista en sivuvaikutuksia ole saanut yli tuplasti kalliimpiin jos ne eivät esimerkiksi käykään..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itse oon syönyt Gestinyl pillereitä nyt puoltoista vuotta eikä mitään valittamista! Aluks söin merciloneja mut niistä tuli nokkosihottumaa niin vaihdoin tähän eikä mitään oireita! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
ite söin gestinylejä sen kolmen kuukauden verran ja oli pakko vaihtaa toisiin kun ne vain pahensivat entisestään kuukautiskipuja. Muuten olivat ihan hyvät, mutta en kestänyt niitä erittäin kivuliaita kuukautiskipuja, joita ne mulle aiheutti. (ennen siis ei oo ollu kovinkaan kivuliaat)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Mulle parhaimmat pillerit tähän asti, syönyt 4 kuukautta, eikä minkään näköisiä oireita. Rinnat kasvanut yhdellä kuppikoolla, mutta ei haittaa pätkääkään, koska ei arista tai ole kipua yhtään.
Halpa hinta on myös iso plussa. Ihan mahtavat pillerit mulle itselleni ainakin! :) Urheilukin on alkanut maistuun nykyään enempi, haha. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Ei täälläkään mitään valittamista kyseisistä pillereistä. Ollut käytössä nyt noin 8kk