Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuinka normaalia?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Haluaisin tietää, että kuinka normaalia on se, että jos vatsa on ollut kipeä jo 2 päivää ja entäpä se syy? En tiedä syytä siihen, että mistä se mahtaa johtua, olisiko kellään apuja?

Vatsaan sattuu aina ku kääntelen/kumartelen ja vaihdan istumis asentoa. En oikeastaa tiedä mitää muuta kuin, että särkylääkkeet eivät auta. Tuli mieleen, että en ole raskaanakaan, koska syön e-pillereitä koko aika, eli merkki on: Yaz niminen...

Hyviä apuja tarvitsen pian! Mutta epäasialliset kommetit voivat jättää pois. Kiitoksia!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mul oli kans vähä aikaa sit vatsa kipee puoltoist viikkoo. Välillä niin sanotusti vähän jäyti eikä kipuu sillon oikeestaa ees huomannu. Välillä taas pisti viiltävänä esim just asentoo vaihtaessa. Ja särky oli niin kova et öisinkin heräsin siihen. Mitään nappeja en ottanu mut vessassa istuin ahkerasti varmuuden vuoks ja lisäks pidin sellasta lämmitettyy kauratyynyy kipeen paikan päällä. Sit kymmenen päivän jälkeen kipu vaan lakkas.

En oo mikää lääkäri, mut itellä särky oli vatsassa vasemmalla melkein kyljessä lantion ylpuolella. Jos särky ei ois loppunu oisin menny lääkäriin epäillen umpisuolta. Mut oon lukenu et välillä ruuansulatus voi aiheuttaa pahoja, pitkään kestäviä kramppeja.