Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuinka todennäköistä on...

  • Keskustelun aloittaja megara
  • Aloitettu
M

megara

Vieraileva tähti
#1
se että deittailemani kundi on säätäny toisten/toisen kanssa oltuaan opiskeluporukalla bilereissulla etelä-suomessa? hän lähti siis neljäks päiväks hotelliin majottuen tyttöjen ja poikien kaa. Kuulema bilematka.
Ollaan deittailtu/tapailtu kuukaus tässä mutta ei sovittu että ollaan yhdessä. Mitä luulette säätääkö se jotain ku ei olla sovittu mitään? Hän on kyllä ollu aktiivinen näkemisiä ehdotellen ja yhteyttäpitäen yleisesti.

+ kuinka pian ja millä tavalla kannattaa kysellä ''seurusteluun siirtymisestä''? vai voiko jätkä nähä mua vaikka ei haluis sitoutua?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Riippuu ihan siitä, minkä lasket säätämiseksi ja minkälainen henkilö noin muuten on..
Melko todennäköistä kuitenkin on, että seuraavia asioita on tapahtunut:
- juonut alkoholia vastakkaisen sukupuolen kanssa [x]
- kenties lohduttanut jotain morkkiksen/ pahan maailman/ laskuhumalan takia [x]
- tanssinut läheisesti [x]

Se on sitten susta kiinni, kuinka mustasukkainen olet ja onko noiden takia jatkotoimenpiteet tarpeen. Jos haluat paljastaa oman mustasukkaisuutesi ja laskea/nostaa äijän mielenkiintoa itseäsi kohtaan, niin kysy yksityiskohtaisesti reissulla tapahtuneista asioista. Jos mitään epäilyttävää ei ole tapahtunut, niin äijä kertonee asioista mielellään sen enempiä miettimättä, mutta jos reissulla on tapahtunut jotain, niin todennäköisesti hän ärsyyntyy kun sekaannut hänen asioihin, eikä hän suostu kertomaan asioista yksityiskohtaisesti.

vai voiko jätkä nähä mua vaikka ei haluis sitoutua?
Haluatko totuuden vai itsellesi mieluisan vastauksen? Jos olette harrastaneet jo seksiä, niin henkilöstä riipuen hän voi olla kanssasi vain seksin takia. Tai sitten hän on oikeasti kiinnostunut susta ja haluaa sitoutua.
 
M

megara

Vieraileva tähti
#3
emme ole olleet vielä sängyssä, käyty syömässä,leffassa, kävelemässä..

Tavallaan minua ei häiritse vaikka hän olisi tehnyt listaamasi asiat, mutta pelottaa mitä niistä seuraa. jos hän tutustunut paremmin tyttöön johon törmää joka päivä koulussaan voi siitä kehittyä heidän välilleen jotain. Miten voin kysyä viikonlopusta kuulostamatta mustasukkaiselta mutta että saisin totuuden esille?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Nyt otat ihan härkää sarvista ja yksinkertaisesti kysyt että miten viikonloppu meni ja oliko sutinaa. Jos mies kangertelee tai välttelee vastausta tai jopa myöntää niin siinä sitten luultavasti on ollut jonkimoista sutinaa jonkun kanssa. Arvailulla asia ei parane. Kerrot hänelle että haluaisit vaan itsekin tietää että missä menette ja kerrot tuntemuksistasi. Tällä tavoin saa aika helposti tietää onko mies tosissaan vai ei. Tsemppiä ;)