Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kulta katosi ulkomaille :D ?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mitä mieltä olette: uusi poikaystäväni lähti perheensä kanssa viikon rantalomalle Thaimaaseen ja sanoi soittavansa kun on palannut Suomeen. No ajattelin kuitenkin txtata mitä hänelle kuuluu sinne, sillä tuskin siinä mitään pahaa on.

Hän ei ole päivänkään jälkeen vielä vastannut. Oliko matka hyvä syy dumpata minut vai miksei hän voi vastata vaikka onkin matkalla?

Kiitos jos voitte lievittää ahdistustani!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
On aika vaikee lähtee spekuloimaan miksei poikaystäväs vastaa, mutta jos kerta olette sopineet että hän soittaa palattuaan, hän ei ole tehnyt mitään väärää. Vasta sitten alkaisin epäillä dumppaamista jos sitä soittoa ei ala kuulumaan.. Malttia!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Poikaystäväsi on kaukana ulkomailla ja voi hyvinkin olla että hän ei ole edes saanut viestiäsi tai on vastannut mutta viesti ei ole vielä saapunut sinulle suomeen. Noissa on valitettavan usein todella pitkiä viiveitä ollut kun on ulkomailla olevan kanssa yrittänyt tekstata.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
eikä se thaimaa kovin luotettava paikka ole noille miehille.. aina on joku thaikku yrittämässä myydä itseään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
voi olla ettei se edes saa sun tekstareita. Mä olin joskus siperias ja ku silloinen poikaystäväni yritti tekstata ni sain ne tekstarit pari päivää myöhemmin, kaikki samaan aikaan. Tai sit se vastaus ei oo tullu sulle perille.

Tottahan se, et joku thaikku ehkä onki yrittämässä myydä sille itseään, mut kyl se on varmaan luottamuksen arvoinen ja pystyy pitämään itsensä irti kuppapesäkkeistä. Voit luottaa poikaystävääsi, ainakin siihen asti ku se on tullu takaisin. Jos se ei soita palattuaan niin sit voit jo huolestua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Haha, voi luoja! :D Siinä vaiheessa jos pelkää menettävänsä poikakaverinsa huoralle voi alkaa epäillä omaa mielenterveyttään..! :D

Niin joo, ja mun poikaystävä on tällä hetkellä Kambodzassa ja valittaa ku en aina jaksa vastailla heti sen viesteihin, mut rakastan sitä silti.