Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kummilapsi kehitysmaasta?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen nyt jonkun aikaa miettinyt kummilapsen hankitaan kehitysmaasta esim. Planin tai Worldvisionin kautta. Onko kellään teistä kokemusta kummiudesta?
Ehdotin avopuolisolleni, että yhdessä ryhdytään kummiksi, mutta hän ei suostu, koska firmat vetää välistä.

Olisi kiva tietää minkälaisia kokemuksia ja näkemyksiä teillä on :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Vierailija" time="26.03.2012 klo 06:35 sanoi:
Olen nyt jonkun aikaa miettinyt kummilapsen hankitaan kehitysmaasta esim. Planin tai Worldvisionin kautta. Onko kellään teistä kokemusta kummiudesta? Ehdotin avopuolisolleni, että yhdessä ryhdytään kummiksi, mutta hän ei suostu, koska firmat vetää välistä. Olisi kiva tietää minkälaisia kokemuksia ja näkemyksiä teillä on :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Minulla on kummilapsi World visionin kautta keniassa. Minulla on ollut myös kummilapsi Planin kautta.  Voit varmasti luottaa siihen, että apusi menee hyvään tarkoitukseen. suosittelen, että ota ihmeessä vaikka ystäväsi kanssa  yhteinen kummilapsi
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Olen  ollut kummina monelle lapselle tällä hetkellä minulla on kummilapsi world Visionin kautta  hän on suloinen 4 vuotias tyttö voin vakuuttaa että rahasi menevät hyvään tarkoitukseen itsee olen aina iloinen kun sain heiltä kirjeitä  kannattaa kuitenkin odottaa ennenkuin kirje tulee lapselta sinulle sillä siellä olosuhteet ovat huonommat kuin mitä meillä täällä suomessa. Kun esim. lähetät sille  kortteja suomesta niin saat aina vastauksen jos sinulla on niin pieni kummilapsi joka ei osaa vielä kirjoittaa niin hänen siskoistasi kirjoittaa hänen  puolesta kuitenkin saat vastauksen
 
F

Faithin ja Lydian kummi

Vieraileva tähti
#5
Minulla on World Visionin kautta kaksi kummityttöä Keniassa 5- ja 7- vuotiaat.
Keniassa mm. on tällä hetkellä suuri nälänhätä, siellä tarvitaan apua, joko kriisi-lahjotusten, kuukausilahjoitusten tai kummiuden turvin...
Suosittelen kummiutta, saat itsekin hyvän mielen lisäksi kirjeitä ja kuvia sieltä, mihin apusi menee.😊
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Minulla on kummilapsi Sri Lankasta Suomen Lionsin kautta (Eero Arvo). Vuodessa maksaa 130€. Maksan tytön vuoden opiskelut. Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän tapaan auttaa.