Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

"Kun neiti on noin vi**n kuukautisillaan" Mies jaksaa aina vetää MENKAT syyksi!

  • Keskustelun aloittaja Bambiino
  • Aloitettu
B

Bambiino

Vieraileva tähti
#1
Onko teidän muiden miehet vetäneet aina sen raivostuttavan kuuluisan "menkka-kortin" esiin, jos tulee esim. joku riita tai teitä suututtaa jokin asia tai "huudatte" miehelle, silloin kun ne sattuu olemaan.
Itseäni raivostuttaa aivan mielettömästi, että mies jaksaa olla niin naurettava että kehtaakin aina heittää ilkeään sävyyn vittuillakseen just jotain "nooh, oot nyt tommonen kun siulla on ne.... nyt kun oot noin menkoissas... ne taitaa olla ne kuukautiset ku saat hirveen kohtauksen tämmösestä.."
Ja vaikka NIMENOMAAN pitäs tietää että se on se vihoviimen asia, mitä EI koskaan pitäs sanoa! Niin pakko aina vetää se mukaan!
 
Ja se mikä saa raivostumaan eniten, on se, että itselläni ne ei oikeesti edes vaikuta suuremmin mielialaan ja olen PÄINVASTOIN miehellekin jo aikoja sitten puhunut siitä,et millanen tuuri hänellä on, kun minusta EI tule semmosta hirviötä niitten aikaan enkä oo vihasel ja raivoavalla päällä, että oon kuullu ja lukenu millasta se monen naisen kohdalla on, ja millasia vaikutuksia aiheuttaa joissain ja mitä monet miehet saa käsrsiä niiden aikaan... Ja vielä se, että kehtaakin tollasen naurettavan heiton tehdä, koska ne tilanteet mihin menee sen aina heittämään, on sellasia, että AIVAN SAMANLAISIA on millon tahansa muullonkin, eikä todellakaan just mitään "menkka-raivoja" vaan ihan tavanomasia riitoja tai suuttumisia! Sanoin just et ihme kun et heitä sitä koskaan sillon kun tulee samanlainen hetki, mutta ei ole menkkoja... sillonhan se on sit tietenkin joku ihan muu syy kun menkat? Vaikka aivan täysin samanlainen juttu ois...