Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuntosaliohjelma?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa!

Minkälaisia kuntosaliohjelmia teillä on? Minun tavoitteet kuntosalissa on laihtuminen, kiinteytyminen ja yleiskunnon pareneminen.

Miten minkälaisia treeniohjelmia teiltä löytyy? Oman persoonallinen harjoitusohjelma maksaa, ja netistä löytyy hyvin huonosti treeniohjelmia
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Olen aika satunnainen kuntosaliharrastaja, mutta oma ohjelmani on seuraava:

Lämmittely 15min
Jalkaprässi 3x20
Pohkeet 3x20
Askelkyykky alhaalla pumpaten 3x15
vatsarutistukset 3x25
vinot vatsalihakset 3x40
selkälihakset päinmakuulla 3x25
Kylkilihakset 3x20
hauiskääntö 3x40
ojentajat 3x20
loppuverryttely+venyttely


Satunnaisesti teen myös penkkiä, ja selkää ylätaljassa. Toisinaan teen kaikki kerralla ja toisinaan jaan ohjelman useammalle päivälle. En tee harjoittelua kuntopiirin tapaisena, vaan jokaisen lihasryhmän yhdellä kertaa satunnaisen mittaisilla tauoilla. Käytännössä en siis noudata mitään tarkkaa treeniohjelmaa, vaan teen aika paljon fiiliksen mukaan. Ihan hyvässä lihaskunnossa olen tälläkin ohjelmalla kuitenkin pysynyt.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mie suosittelen sitä kuntosalin ohjelmaa, vaikka maksullinen onkin. Se tehdään juuri sulle ja siun toiveiden ja treenin määrän yms. mukaan ja sen tekijä on varmasti ammattilainen. Hyvä treeniohjelma kyllä maksaa ittensä takasi ainakin tuloksissa :)