Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuntoutumisen tukeminen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka!

Opiskelen oppisopimuksella lähihoitajaksi ja haluaisin vähän tietää, että missä muut lähihoitajaopiskelijat on tehnyt ton kuntoutumisen tukemisen työharjoittelun? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Heipsan!

ite valmistuin tos vähän aikaa sit lähihoitajaks..

Tein mun kuntoutumisen tukemisen työssäoppimisjakson päiväkodissa..en saanut paljoa aiheesta irti koska siellä ei ollut lapsia joilla olisi ollut kuntoutumisee tarvetta... parempi paika olsi varmaankin joku vanhusten paikka. Sotaveteraanien hoitokoti yms...
tsemppiä harjoitteluun!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itse valmistuin viime vuoden puolella lähihoitajaksi. Kuntoutuksen tukemisen jakson olin tavallisen hoivayksikön dementiaosastolla. Ei ehkä ihanteellisin paikka kuntoutuksen kannalta, mutta kuntoutushan on eri yksiköissä ja ympäristöissä erilaista. Tuolla se lähinnä tarkoitti sitä, että vanhuksia kannustettiin omatoimisuuteen ja pyrittiin ylläpitämään heidän toimintakykyään yllä mahdollisimman pitkään. Tärkeintä on muistaa, että pieneltäkin tuntuvat asiat ovat todellisuudessa suuria :)