Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

kurkatkaa & kommentoikaa & linkittäkää oma bloginne!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oi vulla on hieno blogi! Just tuollainen vaalea sävy muttei sentään ihan valkoinen :) Itse olen myös vaihtanut miljoona kertaa taustaa sun muita asetuksia, mutta aina on liian valkoinen tai liian tumma :/ Käy kurkkaamassa!

http://zirconpaw.blogspot.com/

Tosin taaskaan en ole ulkonäköön tyytyväinen :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Moikka! Olen 19-vuotias tyttönen ja kirjoittelen blogiini kaikenlaista kevyttä hömppää, unohtamatta kuitenkaan päivän asuja, videopostauksia ja matkustushaaveiluja. Shoppailen vain oikeastaan nettikaupoissa, joten postauksia hyvistä nettikaupoista ja eBaysta tulossa. Postailen usein ja kirjoitan hyvää suomen kieltä, enkä mitään ärsyttävää slangia.

Uudet lukijat enemmän kuin tervetulleita :)

http://the-nomi.blogspot.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
8)

http://stressipallona.blogspot.com/

21-vuotiaan tytön blogi, sisältää juttua muun muassa eräänlaisesta elämäntapamuutoksesta, uudelle paikkakunnalle kotiutumisesta, matkailusta, musiikista, koirista ja muusta elämästä. Myös mielipiteitä ja asennetta löytyy!