Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuumia tunteita ja pörähtelyä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Usein kun harrastan seksiä miehen kanssa ja mies painaa taakaapäin tai sitten niin, että mies on päällä ja jalkani ovat hänen olkapäillään niin alapäästäni kuuluu ikävä ja nolo pörähdys, kun mies tulee ulos sisältäni. Miehet eivät ole sanoneet asiasta mitään, mutta minua se nolottaa kamalasti. Aiemmin alapääni ei päästänyt mitään ikäviä pörähtelyjä eikä nytkään aina, mutta kun se tapahtnuu niin voisin kaivautua maan alle piiloon :/. Mikä avuksi?!

Onko teille muille käynyt näin ja jos on niin miten kumppanit ovat ottaaneet asian?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
On toki käynyt! ja sehän on ihan normaali asia, johtuu vaan ilmasta joka on mennyt sisään kun mies on aloittanut hommat. joten tottakai sen on poiskin tultava. tämähän on periaatteessa "miehen vika". :D mutta omat kumppanit ottaneet tämän normaalina, ainoastaan yksi purskahtanut nauramaan mutta hyväntahtoiseen sellaiseen. :) ja itsekkin siinä on sitten naurahtanut asialle. turhaan mietit tätä ja nolostelet, se on vain normaali asia, sitä ei voi millään auttaa.