Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuvia blogeihin

  • Keskustelun aloittaja lyyydia
  • Aloitettu
L

lyyydia

Vieraileva tähti
#1
Moi, sain tälläsen idean että voisin tässä Helsingin lähistöllä kuvata jollekkin vaikka blogiin kuvia. Jos teiltä ei löydy sellasta joka vois aina tulla ottamaan usein kuvaa sun asusta tai sellasta niin mä voisin auttaa just sua. Mä oon siis tosi kiinnostunut valokuvauksesta ja teen sitä koko ajan, mulla on vaan se ongelma että mulla ei oo oikeen malleja kenestä voisin ottaa kunnolla kuvia niin ajattelin että tää olis hyvä mahdollisuus kerätä mm. mun portfolioon kuvia kun ens vuonna oon yliopistoihin ja ammattikorkeisiin hakemassa ja muutenki toteuttaa vähän omia ideoita. Oon siis nyt noin. 5 vuotta harrastanu valokuvausta ja pyrin saamaan siitä myös ammatin. Tästä tulee nyt varmaan vähän pitkä teksti mutta siis jos sulla on blogi ja haluut vähän parempi laatuisia kuvia sinne suunnilleen pari kertaa viikossa ja asut siis Helsingissä tai ihan lähellä niin olisin mielelläni ottamassa sulle kuvia.
Jos joku on kiinnostunu niin laittakaa tänne viestiä niin vaihdetaan yhteystietoja.