Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kuvien lisääminen blogiin!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Aloitin oman blogin kirjoittamisen, mutta ongelmana on kuvien lisääminen lähinnä netistä. Testasin jo oman kuvan lisäämistä ja se meni sinne hyvin (tosin jäi ehkä vähän pieneksi? miten sen saan näkymään siellä isompana?). Äsken yritin nelly.com-sivustolta lisätä kuvaa, mutta ei onnistunut millään.

Valittelinkin asiaa äsken blogissani mutta sitä ei taida kukaan (vielä ainakaan) lukea, joten kopsaan sen sieltä tänne:D

ELI: "Miten saan netistä (esim. Nelly.com-sivulta) liitettyä kuvan tänne? Tein kyllä niin kuin siellä käskettiin, eli kopioin osoitteen. Pitäähän se liittää tänne siten, että otan tuosta tuon "lisää kuva" ja sieltä URL-osoitteesta. Kun liitän kopioimani osoitteen sinne, se väittää ettei osoite ole oikea. Mikä mättää? Vai olenko tehnyt jotain väärin?"

Kiitos kamalasti jos joku osaa auttaa! Myös tuon kuva koon suhteen.

Tässä vielä blogini: http://jenni-surpriseme.blogspot.com/

ps. kommenttia blogista saa antaa:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
No mä tekisin niin, että tallennat kuvat ensin netistä suoraan omalle työpöydälles, ja kun ne on siellä niin voit lisätä ne blogiis samalla tavoin, kun lisäät omatkin kuvas.

Kuvia saat suuremmaksi menemällä tekstin muokkauskenttään, ja klikkaamalla kuvaa kerran vasemmalla näppäimellä. Kuva muuttuu siniseksi ja siihen aukeaa pieni valikko, josta saat määritettyä kuvan koon ja myös sen, missä kohtaa sivua kuva on (oletusarvona se on aina keskellä.)

Samasta valikosta saat lisättyä myös kuvatekstit.

Kun laitat blogiisi muiden ottamia kuvia, niin muista merkitä lähde. Kuvat, joita netistä lataat ja julkaiset omassa blogissasi, ovat ihan oikeiden ihmisten kovalla vaivalla suunnittelemia ja ottamia. He ansaitsevat tulla mainituiksi.