Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kynttiläillallinen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon tekemässä mun poikaystävälle romanttista kynttiläillallista. Oon tosi huono tekemään ruokaa ja en oikeein osaa miettiä mitä voisin tehdä. Olisko teillä ideoita mitä voisin tehdä, jotain helppoa ja maistuvaa :) romanttiikkaa unohtamatta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Pippuripihvit & lohkoperunat. Mukaan ehkä pullo viiniä ja jälkiruuaksi ehkä jotakin rahkaa. Tuo elämään pientä luksusta, ja ovat erittäin helppoja tehdä. Pientä miinusta tulee pihvien kalliista hinnasta, mutta eipä se kaupassa paljon maksa verrattuna ravintolaan. Reseptit löytyvät varmasti pienellä googlettamisella.
Varmistat vain että pihvit ovat ennen paistamista jonkin aikaa huoneen lämmössä, ja että pannu on kuuma kun laitat ne siihen,niin eiköhän niiden pitäisi onnistua.