Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kysymys JÄLKIEHKÄISYSTÄ

  • Keskustelun aloittaja Haistappppa
  • Aloitettu
H

Haistappppa

Vieraileva tähti
#1
Tietääkö kukaan, kun otin jälkiehkäisypillerin niin kierto on nyt 24 päivää, ennen 29. Ollut ainakin 2 kertaa.. Tiedän että jälkiehkäisy voi sekoittaa kiertoa, mutta milloin se palautuu normaaliin vai jääkö tää tähän ? :D

En tiiä saiko tosta selvää mitä tarkotan, mutta hope so!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mulla on sellaista kokemusta tästä, että ekan kerran kun otin je-pillerin, kuukautiset tuli ajallaan. Toisella kerralla kävi niin että ensin oli normaalisti kuukautiset, ja niiden loputtua tuli siis tarve pillerille, jonka ottamisen jälkeen seuraavat menkat tuli viikon päästä. Eli koko systeemi on aivan sekaisin, en tiedä miten se siitä normalisoituu jos normalisoituu..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mä kun otin je-pillerin nii menkat tuli myöhässä..oisko ollu 5pv tai jotain..Kyl stressasin tosi paljo ja piti testiki tehä :D mut kuiteski nii muistaakseni ne sit iha normaalisti alkovat taas rullaamaan...Luultavasti tässäkin on yksilöllisii eroja, koska jokaisen keho toimii iha omalla tavallaan.