Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Kysyttävää e-pillereistä, vastailkaaha, kiitos

  • Keskustelun aloittaja tinttuli
  • Aloitettu
T

tinttuli

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs, olen syönyt nytten mercilon- pillereitä n. puoli vuotta synnytyksen jälkeen. viime laatan loppupuolella unohtui syödä 1 pilleri ja sen jälkeen alkoi heti seuraavana päivä kuukautiset.. söin ihan normaalisti levyn loppuu ja kun olisi ollut se viikon preikki niin ajattelin että syön toisen laatan heti putkeen koska oli tärkeitä menoja niin mietin ettei ne menkat alkaisi uudestaan kun oli jo viikon ollut.. noh nyt oon syönyt viikon tätä uutta levyä ja mulla opn vieläkin ne menkat eli 2 viikkoo?? onko tää nyt ihan normaalia? söin ennen raskautta tätä samaa merkkiä 4 vuotta eikä koskaan ollut tälläistä ongelmaa.. voiko nyt synnytyksen jälkeen nämä olla liian pieni hormoolliset minulle`? neuvokaahan jos teillä on tietämystä.
 
J

jellll

Vieraileva tähti
#2
Omasta kokemuksesta voin sanoa että itekkin syön merciloneja ja hiljattain unohdin yhden pilsun ja melkein heti alkoi menkat. Gyne sanoi että mercilonit on niin matalahormoniset että yksi unohdus aiheutti heti vuodon, varsinki ku unohdus laatan loppupuolella. Joten sinunkin tapauksessa varmaan kyse just siitä.