Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Läheisen alkoholiongelma

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mitä tehdä, kun asiasta on keskusteltu mutta mikään ei auta, tätä on kestänyt jo vähintään viisi vuotta, psykologikäynnit eivät auta. Perheellämme on rahaongelmia tämän takia, eivätkä perheenjäsenet halua tulla edes kotiin esim. koulusta, koska pelkäävät että yksi on kotona täysin juovuksissa.
Mihin voi esimerkiksi soittaa, kun psykologi ei enää riitä? Onko seuraava aste laitoshoito vai mitä tässä voi tehdä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei,

ymmärrän tilannettasi erittäin hyvin. Meillä ennen sama tilanne. Ratkesi loppuen lopuksi vasta sillä, että vanhemmat muuttivat erilleen. Apua ja vastauksia kysymyksiin löydät esimerkiksi AL-ANONin auttavasta puhelimesta, http://www.al-anon.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=puhelimet

Jos alkoholisti on itse valmis haluamaan lopettamista ja raitistumista, on erilaisista hoidoista varmasti hyötyä. Valitettavaa vaan on, että väkisin ei voi ketään hoitaa. Silloin on parempi keskittyä omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Toivottavasti pääset asiassa eteenpäin! Voimia ja tsemppiä sinne haastavaan tilanteeseen!